Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Άκυρο το παγοδρόμιο του Γκλέτσου

Μετά τον Καλόγηρο και δεύτερη ακυρωτική απόφαση.
Σε ακύρωση της απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Στυλίδας προχώρησε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση.Στον.. αέρα είναι η λειτουργία του παγοδρομίου και του λούνα παρκ που ήδη έχουν στηθεί στην κεντρική πλατεία της Στυλίδας καθώς η γεν.γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας προχώρησε στην ακύρωση της σχετικής απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Στυλίδας διότι δεν ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες, όπως είναι η διεξαγωγή δημοπρασίας για την εκμίσθωση του χώρου....

 Μάλιστα στα θέματα της ημερήσιας διάταξης συμπεριλαμβάνεται και η υπόθεση με την κεραία κινητής τηλεφωνίας στη θέση «Καλόγερος» Στυλίδας, η οποία επανέρχεται για συζήτηση και λήψη απόφασης μετά την ακύρωση σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που είχε προχωρήσει πριν από λίγες ημέρες η Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Η ακύρωση μάλιστα των δύο αποφάσεων αναμένεται να οδηγήσει τους δημοτικούς συμβούλους της μειοψηφίας να αναζητήσουν ευθύνες από την δημοτική αρχή και τον δήμαρχο Στυλίδας κ. Γκλέτσο για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.
εφ.Ημέρα

11 σχόλια:

  1. Κρίμα!! Κατι καλό πηγε να γινει και αμέσως να το ακυρώσουν και να εκθέσουν το Δημαρχούκο! Παει στράφι και η υπερπαραγωγή στην πλατεία που θυμίζει γύφτικο σαράι! Τουλάχιστον αλλάξανε θέση στη φάτνη στο πάρκο και ανανεώθηκε ο στολισμός της πόλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά τι δουλεύει σωστά σε αυτό το μαγαζί ;
    Άντε 5 μήνες τους απέμειναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΣΟΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ, ΚΟΛΑΟΥΖΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ. Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά, τα κάλαντα δεν τα λένε παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς; Πέντε μέρες νωρίτερα εδώ; Αλλά ξέχασα, σήμερα έχει λαϊκή στη Στυλίδα, αρκετοί κάτοικοι είχαν κατέβει. Ευκαιρία μαζί με τα λαχανικά να δεις και το δήμαρχο με την κουστωδία του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΙΔΙΑ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΥ 365 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ ΜΕ ΛΑΣΠΗ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας τους βοηθήσει ρε παιδιά κάποιος από την αντιπολίτευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 3:19
    ο μοναδικος θαυμαστης τολη ξαναχτυπησε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 3.19 έτσι να καμαρώνεις το νούμερο τον δικό σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.