Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Διαγράφηκε από μέλος της ΝΔ ο Μιχάλης Λιάπης

Τη διαγραφή του Μιχάλη Λιάπη από τα μητρώα μελών της Νέας Δημοκρατίας για αντιδεοντολογική συμπεριφορά αποφάσισε η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος, λόγω της εμπλοκής του στη γνωστή υπόθεση των σοβαρών τροχονομικών παραβάσεων για τις οποίες επρόκειτο να δικαστεί την Πέμπτη αλλά δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο.
Από το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η σχετική ανακοίνωση:  «Με απόφαση που πήρε, χθες, η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας, διαγράφεται από τα μητρώα μελών του Κόμματος για αντιδεοντολογική συμπεριφορά, ο κ. Μιχάλης Λιάπης, σύμφωνα με όσα προβλέπει το Καταστατικό του Κόμματος».

Σύμφωνα με κύκλους της Συγγρού την εντολή για

άμεση διαγραφή από το κόμμα του πρώην υπουργού και ανιψιού του ιδρυτή Κωνσταντίνου Καραμανλή, έδωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ο οποίος σήμερα βρίσκεται στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής.
Ο Μιχάλης Λιάπης που συνελήφθη την Τρίτη επειδή οδηγούσε ανασφάλιστο και με πλαστές πινακίδες αυτοκίνητο, δεν προσήλθε στο δικαστήριο την Πέμπτη αλλά εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του, ο οποίος ζήτησε την αναβολή της δίκης.

Πληροφορίες ήθελαν τον πρώην υπουργό να έχει ήδη αναχωρήσει για το εξωτερικό.

TA NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.