Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Ρεύμα αέρος

Θεαματική επανεμφάνιση του αγωνιστικού πάθους που φωλιάζει στην καρδιά του δημάρχου Στυλίδας, επ’ αφορμή των επανασυνδέσεων κομμένου ρεύματος της ΔΕΗ! Ο Απ. Γκλέτσος, στηλιτεύοντας την γραφειοκρατία και την αναλγησία, εκστόμισε γενναία το «ναι, έδωσα εντολή στους ηλεκτρολόγους του δήμου να κάνουν επανασυνδέσεις»! Βέβαια είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν εκείνοι δεχθούν να προβούν σε παράνομη πράξη (με πειθαρχικό και ποινικό κόστος), μόνο και μόνο για να ικανοποιηθούν οι επικοινωνιακές προτεραιότητες του δημάρχου! Ενδεχομένως θα ήταν
πολιτικά αποδεκτό το να προχωρά σε επανασυνδέσεις ο Απ. Γκλέτσος αυτοπροσώπως! Όπως ακριβώς και στην αλησμόνητη παράσταση στα διόδια της Πελασγίας προ τριετίας! Τότε που εφορμούσε κατά των φυσικών εμποδίων πάνω σε μπουλντόζα, μονοπωλώντας την τηλεοπτική δόξα!
εφ. Ημέρα

18 σχόλια:

  1. ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΕΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
    ΤΟΛΙΑ ΤΡΕΞΕ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απο εγκυρες πηγες ο Γκλετσος επειδη οι εκλογες θα γινουν με το παλιο σύστημα δεν μπορει να συμπληρωσει συνδυασμο απο τον παλιο συνδυασμο του τους μισους τους εδειρε και οι υπολοιποι τοβαλαν στα ποδια
    θα ριξουμε το γελιο της αρκουδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΔΩ ΣΤΙΣ ΡΑΧΕΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ
    ΟΣΟΙ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΑΚΑ,ΕΙΧΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ Π.Χ.ΑΓΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 12:08
    Στην Πελασγία έχουμε γίνει ένα απέραντο εργοτάξιο
    χα..χα...χα
    θα πέσει μαύρο κατράμι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 12:30
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ
    ΔΑΚΤΥΛΟΔΕΙΧΤΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ
    ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ . ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠ ΤΗ ΔΕΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΧΑΘΗΚΑΜΕ ! ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στις Ραχες όχι μόνο δεν θα μπορέσει να κάνει ψηφοδέλτιο ο Γκλετσος αλλα ούτε ψηφοφόρους δεν θα εχει.
    Βλέπετε όλοι οι δικοί του κοψαν πέρα, επίσης δεν υπάρχει πλέον η πίεση της agroinvest προς τους εργαζόμενους να ακολουθήσουν τον Γκλετσο για το λόγο οτι ο Σταικουρας στηρΙζει πλέον ανοιχτά Πανουργια.
    Ο πιο σημαντικός βεβαια λόγος που ο Γκλετσος θα πάρει τα αρχ..... Των Ραχιωτων στις εκλογές ειναι επειδή δεν πρόσφερε τίποτα ως Δήμαρχος όπως επίσης οι Ραχιωτες δεν συγχωρούν τις προχθεσινές κραυγές του Γκλετσου μέσα στο Δημαρχείο " τους εχω γραμμένους στα αρχ..... Τους Ραχιωτες "
    Αγαπητέ Γκλετσο αρχ..... Έδωσες αρχι.....θα λάβεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΚΛΕΤΣΟΣ + ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ = ΑΛΕΚΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΣΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 5.03 Είσαι μεγάλο νούμερο τελικά.Είχες μάθημα και ήρθες γλυκιά μου;Τις επικοινωνιακές κραυγές του ψευτομαγκα δεν τις παίρνει χαμπάρι κανένας πλέον.Περίμενε και εσύ να δεις την π.........α πού θα φάτε ομαδικός.O δικός σου συνήλθε από τις μπατσες;Θα δεις όταν θα έρθει η ώρα πώς θα την κάνετε για αλλά μέρη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΙΓΆ ΤΑ ΟΥΑΑΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΓΝΩΣΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΤΑΛΑΓΗΣ ΑΠΟΨΕΩΝ.ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ;ΤΙ ΣΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΖΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ;Η ΑΓΑΠΗ;Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ;ΤΟ ΜΥΑΛΟ;Η ΚΑΚΙΑ;Η ΚΟΝΟΜΑ;ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΩΡΙΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΩΡΙΜΑΣΕ.ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΠΑΡΑΩΡΙΜΑΣΕ ΚΑΙ ΣΑΠΙΣΕ.ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΟΧΙ ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΒΩΜΟΛΟΧΙΕΣ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για να βρει ο δημος τη σωστη ποροια του απο το 2014 κι υστερα, πρεπει να αναλαβουν νεα, ζωντανα και ικανα παιδια τη διοικηση. Μονο τετοια παιδια με ιδεες, καθαρο μυαλο, σωφροσυνη και ικανοτητες μπορουν να χαραξουν νεους στοχους και να βρουν σωστα επιλεγμενους τροπους να τους υλοποιησουν. Μονο τετοια παιδια !!

    Ο τελειόφοιτος» και «το παιδί-θαύμα» είναι μερικά από τα παρατσούκλια που χρησιμοποιεί ο αυστριακός Τύπος για τον 27χρονο Σεμπάστιαν Κουρτς, ο οποίος αναλαμβάνει το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας του!!!

    Ο Δημαρχος Στυλιδος μπορει να μην στεκεται στο υψος ενος υπουργου εξωτερικων, αλλα δεν μπορει και ο καθε τυχαρπαστος και αφελης να ζητα απο μας να τον εκλεξουμε για αυτο το ανωτατο αξιωμα στο δημο μας , οταν μαλιστα εχει δωσει τοσα δειγματα ανικανοτητας.

    Παρτε λοιπον παραδειγματα κι απο αλλους λαους. Και μεις εχουμε τετοια νεα μορφωμενα, ικανα παιδια στο δημο μας, αρκει να τα βρουμε και να τα αναδειξουμε.

    Λυσεις για τον δημο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 12'17 O καθένας παίρνει αυτό πού του αξίζει.Τα σχόλια είναι αυτά κ τέτοιου επιπέδου γιατί μόνο έτσι καταλαβαίνει o νταής.Πιστεύεις ότι αν του μιλήσεις διαφορετικά θα καταλάβει; O άνθρωπος πέρα από άχρηστος να διοικήσει τον τόπο μας προκαλεί κ ακόμα χειρότερα σηκώνει και το βρωμοχερο του.Ακούστε με καλά γιατί τυγχάνει να γνωρίζω.O Γκλετσος αυτή τη στιγμή περπατά σε ένα τεντωμένο σχοινί.Αν κοπεί φοβάμαι ότι θα εξαφανιστεί με πολύ άσχημο τρόπο από την περιοχή μας.Είναι ότι χειρότερο αυτός o άνθρωπος για τον τόπο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟ ΚΥΡΙΟΙ ! ΑΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠ ΑΥΤΟΝ ! ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ! ΑΝ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ - ΑΝΩΝΥΜΗ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΤΕ ΑΣ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΓΚΛΕΤΣΟ ! ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ-Η ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 11:17
    εσυ ρε παπαρα ενασ και μοναδικοσ εισαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά