Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Ο Τσουκαλάς, τους άφησε όλους άφωνους με το πόθεν έσχες...


Με το στόμα ανοιχτό έχουν μείνει όσοι έτυχε να μελετήσουν την δήλωση περιουσιακής κατάστασης του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τσουκαλά, διαπιστώνοντας ότι
ο πρώην Πρόεδρος της ΟΤΟΕ εισέπραξε αποζημίωση συνταξιοδότησης κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ.
Η αποκάλυψη ήρθε μέσω του πεδίου των καταθέσεων όπου ο ίδιος δικαιολογεί δύο τραπεζικούς λογαριασμούς της τάξεως των 650.000 ευρώ ο ένας και των 350.000 ευρώ ο δεύτερος ως προερχομένους από συνταξιοδοτική αποζημίωση.
 Πιο συγκεκριμένα ο κ. Τσουκαλάς ενώ το 2010 δήλωσε εισόδημα περίπου 100.000 ευρώ, το 2011 το εισόδημα εκτοξεύθηκε στα 540.00, ενώ το 2012 έφτασε πάνω από τα 840.000 ευρώ.

πηγη parapolitika.gr

7 σχόλια:

  1. ΩΡΑΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ
    ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ
    ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χα....Είδατε την αμερόληπτη στάση των πρώτων ειδήσεων σήμερα; ΄΄Ο Γ. Παπανδρέου και πόσο αύξησε τις καταθέσεις του!!!΄΄ Ρε λεβέντες δεν καταλαβαίνετε οτι για να ασχολείστε τόσο πολύ με τον πρώην πρωθυπουργό σημαίνει οτι έχει σημαντική αξία ο άνθρωπος, αλλά όπως πάντα εκ των υστέρων θα αναγνωριστεί. Την οποία βέβαια οι ξένοι τη γνωρίζουν - 2η φορά πρόεδρος της Σοσιαλ. διεθνους ΚΛΠ / Κανείς ΔΕΝ ΑΓΙΑΣΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΜΑΣ και το ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ). Όποιο δένδρο καρπίζει πετρολάμε λέει μία άλλη παροιμία κλπ. Για να μην φανώ παπανδρεϊκότερος του ιδίου φέρνει ευθύνη και ακείνος για τα χάλια μας αλλά την μεγαλύτερη και σοβαρότερη Ο ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ, ο οποίος για 5 χρόνια τα είχε βάλει .....με τους νταβαντζήδες και τους κατατρόπωσε,ΕΠΑΝΊΔΡΥΣΕ ΤΟ ΚΡΆΤΟς κ.ά ....και αφού....παράτησε την Κυβέρνηση έφυγε. Και δεν μας μιλάει και από πάνω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΝΟΗΤΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣ ΑΚΟΥΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ !! ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΣΩΤΗΡΕΣ !! ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ! ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΡΕΒΑΝΣ ! ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΠΟΥ ΒΕΛΠΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΡΥΣΑ ΕΦΑΠΑΞ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΜΕ;Ή ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΗΣΟΥΝΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε/α εσύ των 9.00 αντί να βρίζεις και πριν σε κατατάξω εκεί που θέλω να αποφύγω, δεν μας καταθέτεις σ΄αυτό το φιλόξενο σάϊτ κάποια επιχείρημα για να θυμίσεις λίγο δημοκρατικό πολίτη αντάξιο των προγόνων μας; Τα βρισίδια , ο θυμός , η εκδίκηση κ ά δεν είναι ΚΑΛΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ. Δεν είμαστε σε γήπεδο ούτε σε εμφύλιο...........Καλές γιορτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όποιος σχολίασε με τον τρόπο που σχολίασε στον 7:39 του λέγω ότι η ετικέτα ΔΕΞΙΟΣ εμένα δεν μου λέει τίποτα ,γράψε το ονοματάκι σου εφόσον αναφέρεσαι σε επώνυμο ιστολόγιο και θα πάρεις την απάντηση που σου αρμόζει.
    Χρειάζεται κότσια ε...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά