Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

Ο λύκος και αν εγέρασε....


Κατά των πρόωρων εκλογών στην παρούσα συγκυρία τάχθηκε ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης μιλώντας στη Δημοτική Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Κηφισιάς. Παράλληλα, αναφερόμενος στην οικονομική πολιτική σημείωσε πως η ΝΔ θα έπρεπε να είχε προχωρήσει με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και ταχύτητα στις διαρθρωτικές τομές.

«Η απάντηση στη σημερινή συγκυρία δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι οι πρόωρες εκλογές. Ο λαός μας με το υγιές του ένστικτο τις απορρίπτει και είναι προφανές ότι με τον ισχύοντα εκλογικό νόμο, εάν γίνουν εκλογές, υπάρχει ισχυρή πιθανότητα να μας οδηγήσουν σε ακυβερνησία» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σημείωση : Επειδή ο Μητσοτάκης τίποτα δεν λέει τυχαία με τα λεγόμενά του υπονοεί " να τον αφήσουμε λίγο ακόμη τον Κωστάκη να σαπίσει και άλλο να γίνει ευκολότερη η διαδοχή από την κορούλα μου την Ντόρα"


5 σχόλια:

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΠΙΟ ΝΕΟ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟ ΕΙΧΕ Η Ν.Δ ΣΕ ΙΔΕΕΣ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙ ΚΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΥΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΥΠΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΥΤΗ. Ε Λ Ε Ο Σ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά σοβαρολογούμε; Τι να τον βαρεθεί ο τόπος! Εδώ κλειδώνει την υποψηφιότητα του εγγονού στο Καρπενήσι, ο γιος του μόλις απολύθηκε από φαντάρος βρήκε σε χαλεπούς καιρούς δουλειά στην Εθνική με κάτι χιλιάδες Ευρώ το μήνα μισθό και μετά τον έβγαλε βουλευτή, η Ντόρα περιμένει με την απόχη στο χέρι να γίνει χαλίφισα στη θέση του ανίκανου χαλίφη, βάζει "τρικλοποδιές" (=μητσοτακικούς φόρα παρτίδα) για να' χει χαρτιά να καίει, ώστε η οικογενειοκρατία να φαίνεται ότι είναι η μόνη σωστή λύση. Και άμα ξυπνήσει ο λαός μας να μου το πείτε και μένα μήπως τελικά όλα αυτά γύρω μου δε συμβαίνουν και ονειρεύομαι όνειρο του ονείρου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλα οταν αγιοποιηθη και του αναβετε κερακι τοτε να σας δω που δε θα σας προστστευει με τα κονε που θα εχει στο κυριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΙΑ ΚΟΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ....ΛΕΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ; ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΣΑΜΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΙς ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕς ....
    ΘΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ , ΤΙΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΕΤ-ΗΡΑΚΛΗΣ) ΤΗ ΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ (ΟΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΤΗς ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ)ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αν αγιοποιηθει αυτος δεν θα ξανακανω τον σταυρο μου τι χαζοι που ειναι οι δεξιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά