Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009

Σουφλιάς... ξεκούραστος: Με ηγετική ζαριά «κουφαίνει» την Ντόρα


Ζαριά Σουφλιά για την αρχηγία: Με βασικό αξίωμα ότι αυτός θα είναι ο εγγυητής της ενότητας, ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ αρχίζει να κινείται προκαλώντας ερωτηματικά, ακόμα και στα «συστήματα», εκδοτικά και επιχειρηματικά, που πάντα τον έχουν υπό την υψηλή προστασία τους. Η ώρα της εκδίκησης για τον Σουφλιά έφθασε και είναι η ώρα να εκπληρώσει τους στόχους του. Ο πρώτος και βασικός ήταν και είναι, υπό προϋποθέσεις (αν και θα είναι δύσκολο εάν θελήσει να παραμείνει στη θέση του ο Κάρολος Παπούλιας) η Προεδρία της Δημοκρατίας. Ένας δεύτερος και εφικτός στόχος είναι να γίνει ο οικουμενικός πρωθυπουργός σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας, που είναι μια πολύ πιθανή εξέλιξη. Εν μέσω οικονομικής κρίσης και σε μια περίοδο που τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο, οι πολίτες και τα διάφορα κέντρα, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, δεν επιθυμούν νέες εκλογές, αλλά μια λύση. Έτσι κι αλλιώς, ο Σουφλιάς χαλάει την πολιτική σούπα που ετοίμαζαν διάφοροι και ανατρέπει σχεδιασμούς και συσχετισμούς ετών, μετά την απόφασή του να μπει δυναμικά στη δελφινομαχία. Ανακατεύεται η τράπουλα της δελφινολογίας. Αναστέλλονται τα σχέδια Μπακογιάννη για πρόωρο «δαχτυλίδι». Ξεθαρρεύουν και άλλοι «διάδοχοι». Πλήρης η δικαίωση του «Π» για το «Έχασα; Έφυγα!».
Το Ποντίκι

2 σχόλια:

  1. ΑΣΤΑ ΧΕΣΤΑ. ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΒΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΟΥΦΛΙΑ? Η ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑΙΔΑ ΝΤΟΡΑ? ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ(ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ) ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ. ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΑ? ΣΤΟΝ ΑΝΕΨΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά