Τρίτη 7 Απριλίου 2009

Σημάδια εκλογών


Σταδιακός διπλασιασμός στα τιμολόγια και ελεύθερη διέλευση στους λεωφορειοδρόμους

Εν μέσω της παγκόσμιας οικονομικής ύφεσης στην οποία έχει περιέλθει και η χώρα μας, ο κλάδος των ταξί κατάφερε να κερδίσει μεγάλες αυξήσεις ως και το 2010 καθώς, όπως ανακοίνωσε χθες το υπουργείο Μεταφορών, προχώρησε σε «συμφωνία κυρίων» με την Ομοσπονδία Ταξί Ελλάδος, με βάση την οποία κάθε πλευρά αναλαμβάνει σειρά υποχρεώσεων έναντι της άλλης.

Έτσι η μονή ταρίφα αυξάνεται σε τρεις δόσεις και ειδικότερα τον Μάιο του 2009, τον Νοέμβριο του 2009 και τον Μάιο του 2010.

Η μονή ταρίφα από 0,36 ευρώ που είναι σήμερα θα ανέλθει σε 0,48 ευρώ το πρώτο εξάμηνο (αύξηση 33%), σε 0,60 ευρώ το δεύτερο και σε 0,72 ευρώ το τρίτο εξάμηνο, εφόσον τηρηθούν τα συμφωνηθέντα.

Η διπλή ταρίφα από 0,68 ευρώ ανά χιλιόμετρο που είναι σήμερα θα ανέλθει σε 0,84 ευρώ το πρώτο εξάμηνο (αύξηση 17%), σε 1,05 ευρώ το δεύτερο και σε 1,20 ευρώ το τρίτο εξάμηνο.
Σημείωση : Είναι γνωστό ότι οι ταξιτζήδες λόγω της φύσης της εργασίας τους είναι οι καλύτεροι προπαγανδιστές . Το τελευταίο διάστημα με το που έμπαινες σε ταξί έβριζαν
ασύστολα τη κυβέρνηση της ΝΔ , τώρα που τα "πήραν" προεκλογικά λέτε να ηρεμήσουν
;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά