Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Η άγρια δύση του Προκόπη Παυλόπουλου

Tελικά, οι πυροβολισμοί του Παυλόπουλου για ακόμη μία φορά δε βρήκαν στόχο -> Από το σύνολο της κυβερνώσας πλειοψηφίας υπερψηφίστηκε επί της αρχής τα ξημερώματα στην Ολομέλεια της Βουλής, το νομοσχέδιο για τον ενιαίο φόρο ακινήτων [iefimerida]Epikairo: O γκριζομάλλης Γουάιτ Έρπ μάς έχει κατά καιρούς απασχολήσει με τις σκοπευτικές του επιδόσεις. Θυμάμαι τότε που πυροβολούσε τον «ερυθρόδερμο» Καποδίστρια και ορκιζόταν ότι θα κάνει τον Καποδίστρια ΙΙ που θα φέρει το νόμο και την τάξη στο φαρ ουέστ της τοπικής αυτοδιοίκησης...
Εν συνεχεία, την πρόθεσή του κοστολόγησε ο Αλογοσκούφης (έχει ήδη καουμπόικο όνομα) περίπου 4 δις και ο σερίφης Προκόπης έκανε πίσω στ' όνομα του κόστους. Τελικά, ο Καποδίστριας II έγινε ως Καλλικράτης από την επόμενη κυβέρνηση και το οικονομικό αποτέλεσμα ήταν η εξοικονόμηση πόρων. Ο Παυλόπουλος δε σταμάτησε εκεί. Ξαναπήρε το όπλο να υπερασπιστεί τον Κλιντ Ήστγουντ των μουγγών Κώστα Καραμανλή και πυροβόλησε με κρότο μέσα στη βουλή ότι δε θα τον αφήσει μονάχο και θα αποσυρθεί από την πολιτική σε περίπτωση αποχώρησής του από την πρωθυπουργία. Τελικά, ο Παυλόπουλος παρέμεινε εντός του κοινοβουλίου, παρότι ο Παπανδρέου, ο Παπαδήμος και ο Σαμαράς δεν είναι δα και φτυστοί ο Καραμανλής. O άγριος καουμπόι χρειάστηκε να επέμβει άλλη μία φορά, στην τηλεοπτική εκπομπή του Παπαδάκη, τότε που ο Κασιδιάρης επιτέθηκε στη Δούρου και την Κανέλλη. Μόνο που εκεί, ο Γουάιτ Ερπ κράτησε το  όπλο στη θήκη, πήδηξε τον ξύλινο φράχτη του πάνελ, έδεσε με το λάσο τον Κασιδιάρη, καβάλησε το άλογο και τον οδήγησε όπως ο Λούκι Λουκ τους Ντάλτον στη δικαιοσύνη, ρίχοντάς του και κανά 2 χαστούκια στο δρόμο. Χθες, ο γκριζομάλλης Γουάιτ Έρπ ξαναπυροβόλησε [μάρτυράς μας το screenshot] για τον ενιαίο φόρο ακινήτων αλλά στην ψηφοφορία δεν επιτρέπονται τα όπλα και μετά μεγάλων δυσκολιών αναγκάστηκε να υπερψηφίσει το νομοσχέδιο, παρά τις ωτοασπίδες που έβαλε στ' αυτιά του ο Ευάγγελος Αντώναρος:
Τύφλα να ΄χει ο Leslie Nielsen στις ''τρελές σφαίρες" !
epikairo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά