Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Πρωινό χαμόγελο

«Παγοδρόμο του Τόλη/ μα σ’ αυτό γλιστράνε όλοι/ ρύθμιση.. κουτσό αρκούδι/ φάπα από την Γερακούδη»! 
 Φοβερό! Το παγοδρόμιο –αρπαχτή στην ΠΕΛ,
σ’ εκείνο του Τόλη έγινε το.. γκελ!
εφ Ημέρα

10 σχόλια:

  1. Ασχετοσύνη,έλλειψη παιδίας,τραμπουκισμός,ψευτιά,εκμετάλλευση, είναι αδέρφια μου της δημοτικής αρχής η ιστορία.Δεν στεριώνει τίποτε.Από διόδια μέχρι παγοδρομία.Τρέξτε αδέρφια της Γλυφας και της ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ όταν θα έρθει o θίασος στα χωριά σάς προεκλογικά και χειροκροτήστε την ιστορία τους...Σας τιμά......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ
    http://stilida.com/stylidiwtika-nea/apok-dioikisi-st-elladas-ap-mamalis-gia-pagodromio-stylida/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΕΣΠΑΣΕ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ! ΟΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ !!! ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΣΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΓΚΛΕΤΣΟ ! ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΞΕΠΛΗΞΑΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΜΙ ΟΜΟΡΦΗ ΝΟΤΑ ΣΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ! ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 3:52 ΚΑΙ 10:00
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΚΛΕΤΣΟΥ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ 3.5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΜΗΔΕΝ
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΥΡΟ ΚΑΤΡΑΜΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τραγελαφικό..Πριν τελειώσει η παράσταση έφυγε πάλι o νταής και όταν φώναξαν να πει μία κουβέντα από το μικρόφωνο έψαχναν όλοι γύρω γύρω τον Δήμαρχο.Αλλά το ποιο τραγελαφικό είναι ότι προσπάθησε να καπηλευθεί την εκδήλωση αλλά το κατάλαβαν οι μαθητές και ξεσηκώθηκαν..Τα παιδιά μας είναι έξυπνα και με επίπεδο.Μπράβο τους πραγματικά.Ντροπή για τον δήμαρχο και την αλλοδαπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΕΓΆΛΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ O ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑΣ.ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΌΣΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ.ΈΝΑ ΜΕΓΆΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. -ο Γκλέτσος αυτή τη φορά θα την πάρει με την πρώτη την εκλογή ! Δέν βλέπω κανένα άλλο να βάζει υποψήφιος ! Εκτός απο ορισμένους που έχουν προσωπικά όλος ο απλός κόσμος είναι μαζί του !-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΥΜΦΩΝΩ 1.59 ΓΙΑΤΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ. ΑΝ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΑ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΥΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ, ΘΑ ΣΟΥΛΕΓΑ ΕΓΩ ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΚΛΕΓΟΝΤΑΝ Η ΑΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. θΟΥ ΚΥΡΙΕ ΤΩ ΣΤΟΜΑΤΙ ΜΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ .
    αγγραμματοι νταηδες, στουρναρνια απελεκητα, ποτε θα μαθετε να συλλαβιζετε εστω τον δημοτικο κωδικα και φερνετε εκτακτο συμβουλιο με δεκα θεματα.
    Δεν σας ειπε καποιος οτι δεν υπαρχει ΝΟΜΙΜΑ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΔΕΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ;
    ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΘΕΜΑ , ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΝΟΜΙΜΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.
    ΠΑΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΠΠΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΕΙΣΑΓΕΤΕ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά