Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Κομμένο το ΚΚΕ από τον ΣΚΑΙ

Ο διευθυντής του ΣΚΑΪ Μπάμπης Παπαδημητρίου ανακοίνωσε από την εκπομπή του ότι «το ΚΚΕ είναι κόμμα που δεν σέβεται τη νομιμότητα, γι’ αυτό και δεν πρόκειται να μεταδοθεί ξανά από την εκπομπή του ανακοίνωση του Κόμματος». Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ:

1. Η δήλωση του Μπ. Παπαδημητρίου προδίδει αδυναμία αντιπαράθεσης με επιχειρήματα στις θέσεις του ΚΚΕ.
2. Το ΚΚΕ αντιπαλεύει τη νομιμότητα που υπερασπίζεται ο διευθυντής του ΣΚΑΪ και ο σταθμός γενικότερα, δηλαδή τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας και την πολιτική που υπηρετεί τα κέρδη της. Για εκείνους νόμος είναι το δίκιο του κεφαλαιοκράτη, ενώ για το ΚΚΕ νόμος είναι το δίκιο του εργαζόμενου λαού.
3. Η προβολή των θέσεων του ΚΚΕ από τον ΣΚΑΪ, έτσι κι αλλιώς είναι περίπου μηδαμινή. Επομένως δεν θα αφαιρέσουν και πολλά με το να αποκλείσουν τελείως την παρουσίαση θέσεων του ΚΚΕ από το σταθμό. Πλατιές λαϊκές δυνάμεις δείχνουν ενδιαφέρον για να πληροφορηθούν την πολιτική του ΚΚΕ και βρίσκουν τον τρόπο για να το κάνουν. Δεν χρειάζονται τον ΣΚΑΪ.
 Σχόλιο: Μπορεί πολλές φορές να  μη συμφωνώ  με συγκεκριμένες  θέσεις του ΚΚΕ  αλλά διαφωνώ έντονα με τη απόφαση του ΣΚΑΙ να φιμώσει ένα ιστορικό κόμμα.Μερικοί άκαπνοι χαρτογιακάδες καλά θα κάνουν να διαβάσουν λίγη ιστορία, η δε κυβέρνηση να βάλλει μια τάξη στο άναρχο ιδιωτικό τηλεοπτικό πεδίο.

3 σχόλια:

  1. Εγώ συμφωνώ με το ΣΚΑΪ. Έλεος πια με αυτή την ιδιότυπη ασυλία απέναντι σε ένα κόμμα που το όραμά του είναι μια ολοκληρωτική κοινωνία, ένας εφιάλτης. Πώς είναι δυνατόν να δεχτεί λογικός άνθρωπος ότι το ΚΚΕ μάχεται για τα δικαιώματα των πολιτών; Σε τι διαφέρει η τακτική του από τους ναζιστές; Μόνο στις θεωρίες περί ρατσισμού. Σε όλα τα άλλα είναι ίδιοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α ωραία, άρα αφού διαφωνείς με τις απόψεις του να εφαρμόσουμε την ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ως μέθοδο που ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ από την τακτική των ναζιστών. ΕΥΓΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφιερωμένο εξαιρετικά
    «Οι αστοί τρομάξανε και κάστρα φτιάξανε να κλείσουν τα παιδιά των εργατών

    μ' αυτοί με μια γροθιά σπάζουνε τα δεσμά τα κάστρα καταργούνε των αστών.

    Και μες στο καρναβάλι οι αστοί την πάθαν πάλι ο Μπεζεντάκος μας άφησε γεια

    παντού τρεξίματα τελεγραφήματα πάλι ραπίσματα απ' την εργατιά

    Τον είχανε κλεισμένο διπλομανταλωμένο να τον δικάσουνε σε θάνατο

    μ' αυτός τρυπά τον τοίχο χωρίς κανένα ήχο και βρίσκουν κούτσουρα στο θάλαμο».

    Οι στίχοι αφιερώνονται εξαιρετικά στους Μανδραβέληδες, στους Μπ. Παπαδημητρίου, στους Πορτοσάλτε, και όλο το Αλαφουζαίικο, που χτίκιασε με την επιτυχία της 48ωρης απεργίας των ταξικών συνδικάτων και βγάζει αντικομμουνιστικούς αφρούς. Με τους κομμουνιστές και τους εργάτες δε ξεμπερδεύουν, οι εργάτες θα ξεμπερδέψουν με την τάξη τους. Για την ιστορία, ο κομμουνιστής Μπεζεντάκος, κλεισμένος από το αντιδραστικό αστικό καθεστώς το 1932 στις φυλακές Συγγρού, απέδρασε. Ενα χρόνο πριν είχαν αποδράσει από τις ίδιες φυλακές άλλοι 8 σύντροφοι. Ετσι γράφτηκαν οι στίχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά