Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ με την στάση του νομιμοποιεί την Χρυσή Αυγή

Φίλιππος Σαχινίδης σήμερα στην Βουλή:«Τα τελευταία δυο χρόνια έχει διαμορφωθεί μια λανθασμένη εντύπωση, ότι η απαξίωση του πολιτικού συστήματος θα ωφελήσει κάποιους και θα ζημιώσει άλλους. Συστηματικά ζητούν τρόπους να κατεδαφίσουν και να σπιλώσουν τα κόμματα με κυβερνητικές ευθύνες και τα πρόσωπα, ανεξάρτητα από την πορεία τους και την διαδρομή τους».
Και πρόσθεσε: «Ποιος βγαίνει ωφελημένος από την απαξίωση του πολιτικού κόσμου; Βγαίνει η Αριστερά που στο κάτω-κάτω ως αντισυστημική δύναμη θα έπρεπε να είναι η κατεξοχήν ωφελημένη από την κρίση;». «Όχι», απάντησε ο ίδιος, επισημαίνοντας ότι ωφελημένη βγαίνει «η άκρα δεξιά στην πιο άγρια ναζιστική εκδοχή της».
Και συμπλήρωσε:
«Τι κατάφεραν όλοι αυτοί οι οποίοι συναγελάζονταν στην πλατεία Συντάγματος αγκαλιά με τους χρυσαυγίτες; Να τους φέρουν εδώ μέσα. Η προσπάθεια που κάνουν συστηματικά οι συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ να ρίξουν λάσπη στο ΠαΣοΚ, είναι μια προσπάθεια που λειτουργεί εις βάρος και των ιδίων. Γιατί τελικά το μόνο που κάνουν είναι να νομιμοποιούν την πολιτική παρουσία της άκρας δεξιάς. Ας θυμηθούν ότι σε όλες τις προσπάθειες που έγιναν τα τελευταία εκατό χρόνια να αμφισβητηθεί το πολιτικό σύστημα και ιδιαίτερα όσοι ανέλαβαν κυβερνητικές ευθύνες, σπανίως η Αριστερά βγήκε κερδισμένη. Ο μόνος που βγήκε κερδισμένος ήταν ο φασισμός και ο ναζισμός».

4 σχόλια:

  1. ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΠΡΟΦΙΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοιτα ποιοι μιλάνε!Αυτοί που με την πολιτική τους(ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) εφεραν τη ΜΑΥΡΗ ΝΥΧΤΑ στην πολιτική ζωή της Ελλάδας,έδιωξαν τους νέους επιστήμονες μετανάστες,εξαθλίωσαν τον Ελληνκό λαό,εξευτέλισαν και ξεπουλάνε διεθνώς την πατρίδα,ζητάνε και τα ρέστα!Απάνω που μας χρώσταγαν μας πήραν και το βόδι.
    Αιδώς αχρείοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειμαι αριστερος ...και θα ειμαι αριστερος ! Στο συγκεκριμενο ομως θεμα εχει λαθος ο συριζα ! Οταν στο συνταγμα της μουτζας ....στις βρισιες και στη διακοπη των παρελασεων ...στο γενικα οι κλεφτες πολιτικοι ...στο γενικα αγανακτισμενοι ....σε ολα αυτα τα γενικα και τα αδεσμευτα ηταν μαζι απο χα μεχρι συριζα και αντεξουσιαστες .....τοτε εχει ευθυνες που μια σειρα κοσμος ...πηγε σ' αυτους που βριζουν πιο πολλοι ....και μουτζωνουν πιο πολυ ! Και σημερα βλεπουμε να ξεπουλουν τη χωρα ..και οι Ελληνες να ασχολουνται με τους παγκους και τα cd των λαικων αγορων ! Το ξεπουλημα θα περασει μια χαρα ! Καθε εξυπνος Ελληνας ας βγαλει συμπερασματα ! Φως φαναρι ειναι η σταση του καθενα ! Ας ειχαμε 1 εκατομυριο κοσμο στο δρομο και θα σουλεγα εγω αν θα εκοβαν συνταξη ! Αλλα καποιοι δεν το θελουν αυτο και στελνουν τη σκεψη στις λαικες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά