Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Κανέλλη για Τσίπρα: «Είναι τσογλάν μπόι»

Την αντίδραση της Λιάνας Κανέλλη προκάλεσε το γέλιο του Αλέξη Τσίπρα στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ στο οποίο φαίνεται να παρακολουθεί το βίντεο της επίθεσης του Κασιδιάρη προς το πρόσωπό της στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1...Η βουλευτής του ΚΚΕ, στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη, χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα, «Τσογλάν μπόι».«Ο κ. Τσίπρας χρησιμοποίησε το χαστούκι για να διαφημίσει το ντοκιμαντέρ. Λέει στο ντοκιμαντέρ, ότι εγώ ρίχτηκα στον Κασιδιάρη, ότι εγώ του επιτέθηκα πρώτη; Έτσι γράψανε, ψάχνω ένα αντίγραφο του ντοκιμαντέρ και δεν το βρίσκω πουθενά», σχολίασε μεταξύ άλλων και συνέχισε:
«Παίρνει μετά τη Δούρου και της λέει –Μανάρι μου, τι έπαθες, ο Προκόπης Παυλόπουλος δεν σε υπερασπίστηκε;» [enikos]Δείτε το βίντεο.
Εpikairo: Έχει απόλυτο δίκιο να αντιδρά κατά αυτό τον τρόπο η Κανέλλη. Η στιγμή που ο Κασσιδιάρης βιαιοπραγεί εναντίον της είναι μαύρη σελίδα για τη χώρα και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζεται από τον πολιτικό κόσμο αυτής. Χιούμορ δε χωρά σε αυτές τις περιπτώσεις. 
epikairo.gr

4 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ ΠΛΑΚΩΝΩΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους είπε και κάτι σωστό η Κανέλλη.
    Ενας φασιστάκος ειναι ο νεαρός, απο μακρυά φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ' ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ' κλπ, κλπ. Μόνιμη δήλωση του ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε ευκαιρία ή η άλλη επίσης ' Δεν θα δεχτούμε συμβάσεις / δεσμεύσεις της Κυβέρνησης......Όταν έρθουμε στην εξουσία θα ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ !!!!!!ΣΕ ΤΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΖΟΥΜΕ συμπολίτες μου;. Κατά το ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΟΜΟΥΣ η πλειοψηφία . ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΟΝΙΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ και μετά ας χωρίσουν και ας βγάζουν τα μάτια τους / αν και διαφωνώ στο τελευταίο.( ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ για να θυμιθώ λόγια ΗΡΩΩΝ ' ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΕΜΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ Ε Γ Ω . Κοίτα πρώτα τι θα ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ κ.ά.
    ΧΘΕΣ τσακώθηκα με εστιάτωρα για να μου δώσει την απόδειξη του φαγητού που έφαγα!!!!!. Τι νομίζετε θα το έκανε ο Κολοκοτρώνης, αν ζούσε σήμερα, αυτό το λαμόγιο;
    Αλήθεια η Μεγάλη και πανίσχυρη Γερμανία γιατί έχει συγκυβέρνηση και εμείς ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ; ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΗΨΑΝΕ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΦΑΓΩΠΟΤΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΟ ΑΥΤΗ Η ΠΟΡΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πρόβλημα της Ελλάδας ειναι αυτο όπως το περιγράφει ο 11:35:00. Άρνηση των κομμάτων για συνεργασία, σε αντίθεση με αυτο που παρατηρείται στις ισχυρότερες χώρες της Ευρώπης, φοροδιαφυγή αλλα ταυτόχρονα καταγγελία γιατι δεν προσφέρει το κράτος, συντεχνιακά συμφέροντα καταδειναστευουν τους πολίτες, π.χ. Φαρμακοποιοί που έκανα πάρτυ κερδών πριν το μνημόνιο τώρα ταλαιπωρούν το πολίτη κλπ. Νομίζω το φαγοπότι τελείωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά