Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

«To Boeing χάθηκε στον Ινδικό - Δεν επέζησε κανείς»

Tο Boeing χάθηκε στον Ινδικό ωκεανό και δεν επέζησε κανένας από τους 239 επιβαίνοντες: Μ' αυτή την τραγική ανακοίνωση που έκανε πριν από λίγο ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας φαίνεται πως κλείνει ο δραματικός κύκλος των ερευνών για το χαμένο Boeing 777 της Malaysian Airlines, 16 ημέρες μετά την εξαφάνισή του.
Το Boeing χάθηκε στον Ινδικό ωκεανό και δεν επέζησε κανένας από τους 239 επιβαίνοντες
Τα ερωτήματα, και μετά τις ανακοινώσεις του μαλαισιανού πρωθυπουργού Νταζίπ Ραζακίς, παραμένουν πολλά και δραματικά – ακόμη και οι έσχατες ελπίδες όμως των συγγενών των επιβατών σβήνουν οριστικά σήμερα.
“Με ενημέρωσαν ότι η βρετανική εταιρία που έχει το δορυφόρο κι έκανε τις έρευνες έχει προχωρήσει περαιτέρω στις αναλύσεις, χρησιμοποιώντας και στοιχεία που έως τώρα δεν είχαν χρησιμοποιηθεί”, είπε πριν από λίγο, σε συνέντευξη Τύπου ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας τονίζοντας:
“Με βάση αυτά τα νέα στοιχεία, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι το τελευταίο στίγμα του χαμένου Boeing ήταν στον Ινδικό ωκεανό σε μια έρημη περιοχή. Είναι στοιχεία που έρχονται για πρώτη φορά στο φως... Και με βαθύτατη λύπη, πρέπει να πω ότι, σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία, η χαμένη πτήση τελείωσε στον Ινδικό Ωκεανό”.
Ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας επιφυλάχθηκε να δώσει περισσότερα στοιχεία, προσθέτοντας ότι η Malaysian Airlines έχει ήδη επικοινωνήσει με τους συγγενείς των θυμάτων και τους έχουν ενημερώσει.
Νωρίτερα, εκπρόσωποι της Malaysian Airlines είχαν καλέσει τους συγγενείς των επιβατών σε συνάντηση στο Πεκίνο, στην οποία τους ενημέρωσαν πως “πέραν πάσης αμφιβολίας το αεροπλάνο χάθηκε και δεν επέζησε κανένας από τους επιβαίνοντες”.
Σύφμωνα με το Sky News, οι συγγενείς των επιβατών θα πετάξουν με τσάρτερ από το Πεκίνο στο Περθ της Αυστραλίας, το οποίο είναι το εγγύτερο σημείο πλέον της περιοχής όπου γίνονται οι έρευνες.
 http://www.thetoc.gr/

1 σχόλιο:

  1. μηπως για την πτωση και οτι δεν αναβρεθηκε το μποινγκ μετα απο 17 μερες φταιει ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ? Ας αρχισουν να το ψαχνουν οι βαρδινομπομπολοψυχαρηδες. Ας εξαμολυσουν τον πρεντετερη, τον τσιμα, τον καψη, τον ευαγγελατο με την παρεα του, ειδικα την ακριβοπουλου, κουρηδες, ντραγκηδες, χατζηνικολαου, κατι θα βγαλλουν εις βαρος του, δεν μπορει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά