Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Κορίτσι 12 ετών και το 13χρονο αγόρι της έγιναν γονείς

Η μητέρα ήταν μόλις 10 ετών όταν γνώρισε τον πατέρα και πήγαινε ακόμα στο δημοτικό όταν έμεινε έγκυος. Σήμερα, εκείνη είναι 12 ετών και τριών μηνών και το αγόρι της είναι 13 και είναι οι νεότεροι γονείς στη Βρετανία.
Το νεαρό ζευγάρι από το Βόρειο Λονδίνο, έφερε στον κόσμο μία κόρη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και έχουν ορκιστεί να μείνουν μαζί ως οικογένεια.
Το κορίτσι είναι πέντε μήνες νεότερο από την προηγούμενη νεότερη μαμά στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ η 27χρονη μητέρα της θα γίνει μια από της νεότερες γιαγιάδες στη χώρα.
Μια πηγή είπε στη «Sun»:
«Η μαμά και ο μπαμπάς του μωρού είχαν σχέση για περισσότερο από ένα χρόνο, οπότε δεν πρόκειται για ένα εφήμερο ειδύλλιο. Είναι αποφασισμένοι να μείνουν ενωμένοι και να μεγαλώσουν την κόρη τους μαζί».
Οσο για τους παπούδες και τις γιαγιάδες και οι δύο πλευρές είναι εξαιρετικά υποστηρικτικές.

«Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση επειδή οι γονείς και των δύο είναι τόσο νέοι - αλλά είναι δίπλα τους».
Η προηγούμενη νεότερη μαμά του Ηνωμένου Βασιλείου ήταν η Tressa Middleton η οποία γέννησε στο Εδιμβούργο σε ηλικία 12 ετών και οκτώ μηνών το 2006.
Η προηγούμενη νεότερη μητέρα στην Αγγλία γέννησε σε ηλικία 12 ετών και οκτώ μηνών
Η νεότερη μαμά στον κόσμο είναι η Lina Medina από το Περού, η οποία έφερε στον κόσμο ένα γιο τον Gerardo, όταν ήταν μόλις πέντε ετών και επτά μηνών το 1939.
Αυτή είναι η νεότερη μητέρα στην ιστορία η Lina Medina από το Περού, που γέννησε σε ηλικία μόλις πέντε ετών και επτά μηνών το 1939.
 http://www.thetoc.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά