Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Τρεχάτε ποδαράκια μου...

Μετά τον Παπαδάκη στην μνημονιακή ΝΕΡΙΤ.
Ο υποτιθέμενος εκλογικός περίπατος εξελίσσετε σε εφιάλτη !

7 σχόλια:

  1. Θα μας φτιαξει και τις κουνιες στη Τραγανα μεσα σε 3 μερες για να τον ψηφισουμε .Τα προηγουμενα χρονια δεν ηρθε ποτε να δει που επαιζαν τα παιδια μας!Για ποσο βοδια μας περναει τελικα;Δε ντρεπεται καθολου και αυτος και οι ακολουθοι του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να πατε σημερα να τον ακούσετε ετσι και αλλιως ο ηθοποιός υπαρχει ο υπολοιπος θίασος εχει συμπληρωθεί το κοινό του λείπει για να τον χειροκροτα σε οτι και αν λεει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καποιος μια φορα μου ειχε πει" εκει που φτυνω δεν γλυφω"δυστυχως στη περιπτωση του Γκλετσου εκει που βλεπαμε κυριες και κυριους να μην μιλανε μεταξυ τους να ειναι τωρα αγκαλια για να πανε τη Πελασγια μας, 10 χρονια πισω με την αλαζονεια, την κοροϊδία και την επαρση που τους διακρινει .Ανοιξτε τα αυτια και τα ματια σας και δείτε τους αξιολογους ανθρώπους που θελουν να βοηθήσουν το χωριο μας.Δεν μας αξίζει αυτος ο ανεπαρκης δημαρχος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τετοια καταντια ο τοπος, ποτε στην τοπκη αυτοδιοικηση , δεν γνωρισε.
    και το χειροτερο ολων να μας διοικει ο κοκκορικος. ντοπη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρέπει να ντρέπετε ο υποψ. κος Γκλέτσος!!!! Καλά..λίγη ντροπή και φιλότιμο δεν έχει πάνω του??? Να χαρακτηρίζει τον κο.Πανουργιά με τον χειρότερο τρόπο??? Αυτό πάμε να ψηφίσουμε??? Αυτό το πράγμα??? Αυτός δεν κάνει για Δήμαρχος...! Συγνώμη κύριοι και κυρίες αλλά εμένα το ήθος μου δεν το ανέχεται όλο αυτό!!!! Ή Πανουργιά θα ψηφίσω έτσι από πείσμα ή θα πάω βόλτα με την οικογένεια μου!!! Πρέπει να ντρέπεται να εκφράζεται έτσι δημόσια μπροστά σε κόσμο και μικρά παιδιά!!! Τι πρότυπο αποκτά η κοινωνία μας??? Ο Δήμαρχος θα πρέπει να εκφράζει ήθος και περιφάνεια, όχι να κατηγορεί με τον χειρότερο τρόπο έναν νέο άνθρωπο ο οποίος κάνει και εκείνος με την σειρά του τον προεκλογικό του αγώνα και μάλιστα τίμια απ'ότι έχω ακούσει!!! Αρχίζω να συμμερίζομαι την άποψη κάποιων που με πείσμα προσπαθούν να δώσουν σε εμάς να καταλάβουμε τι πάμε να ψηφίσουμε...! Μάλλον με έπεισαν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιος εχασε το φιλοτιμο για να το βρει ο Γκλετσος;Ειναι αξιολυπητος!Προσπαθει με καθε τροπο να προσβαλει, να δωροδοκησει , να κοροιδεψει τους παντες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά