Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Το ίδιο λάθος με το γήπεδο της ΑΕΚ

Άντε πάλι οι συμπεριφορές του 4% ενώ η χώρα βουλιάζει.
Αλέξη μου, ξέρουμε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι εδώ συγκρούονται πελατειακά σας συμφέροντα. Είχες για πελάτες τους δήθεν οικολόγους οι οποίοι ήταν περισσότερο μίζεροι κατσικοκτόνοι του γείτονα και λιγότερο οικολόγοι(*) και τώρα σου προέκυψε ότι για να τους ικανοποιήσεις πρέπει να θυσιάσεις τις ψήφους του πλήθους των οπαδών μιας μεγάλης ποδοσφαιρικής ομάδας. Δυστυχώς έτσι είναι αυτά.
Και τούτο διότι, ξαφνικά, μην έχοντας καταλάβει τι έκανες και με την διπλή ανάπλαση του Βοτανικού όπου μέσα στο μίσος σου και την εμπάθεια σου (αν και πολλοί σου καταλογίζουν και άλλα κίνητρα) και την
ιδεοληψία σου στέρησες όχι μόνο από τον μισητό σε εσένα Βωβό ένα εμπορικό κέντρο (ξέρω, τα μισείτε αυτά οι ΣΥΡΙΖΑίοι, γιατί περνάει καλά ο κόσμος που ακόμα μπορεί να πάει εκεί), αλλά και από μια αστική χαβούζα μια ολόκληρη ανάπλαση, όπως φυσικά και από την Αθήνα ένα αξιοπρεπές γήπεδο για την ποδοσφαιρική της ομάδα. Και κυρίως, στέρησες από την κεντρική συνοικία των Αμπελοκήπων μια μεγάλη ανάπλαση που θα αναδείκνυε την περιοχή της Λ. Αλεξάνδρας και θα έδινε και ένα πάρκο δεκάδων στρεμμάτων εκεί ακριβώς όπου χρειαζόταν.
Τώρα, πάτε να κάνετε πάλι το ίδιο λάθος με το γήπεδο της ΑΕΚ.
Εγώ θα σας προτείνω για πολλοστή φορά το εξής:
Μαζευτείτε, ιδίως τώρα που μπορεί να έρθετε πρώτοι στις εκλογές και μην κάνετε βλακείες. Ξέρετε πολύ καλά ότι στο αγαπημένο σας συνδικαλοπαλαιοΠΑΣΟΚοδημόσιο που πήρατε την πελατεία όχι μόνο δεν μπορείτε να διορίσετε, αλλά ούτε και να απολύσετε. Ναι, αυτόν όλο τον συρφετό ανικάνων και ικανών που δεν μπορείτε να αξιολογήσετε, απολύσετε, μετατάξετε, ελέγξετε τις αποδοχές του διότι τον παραλάβατε σαν πελατεία, αλλά και κατά κάποιο τρόπο πρέπει να τον ταΐσετε. Αλλιώς θα σας ξεσκίσει, όπως ξέσκισε πριν τα δυο μεγάλα κόμματα όταν πήγαν να το ακουμπήσουν (Φανταστείτε δηλαδή τι σας περιμένει ).
Τώρα τον έχετε κληρονομήσει εσείς (μπράβο χαζοπούλια) και τον κουβαλάτε στους ώμους σας. Μια συμβουλή λοιπόν:
ΜΗΝ ματαιώνετε με προσφυγές και λυσσαλέες αντιδράσεις μεγάλα έργα. Πάρτε τα νόμιμα ή ότι άλλες "προσαυξήσεις" και ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ. Ειδικά για το Ελληνικό, τη Δραπετσώνα, ένα συνεδριακό κέντρο στο δαχτυλίδι της Κηφισίας με ξενοδοχεία πύργους με απευθείας σύνδεση με το αεροδρόμιο, όπου οι σύνεδροι θα προωθούνται προς Μαρούσι (ωραιότατο ανακαινισμένο pedestranized αστικό κέντρο με ΠΟΛΛΑ καταστήματα και μόνο δυο στάσεις μετρό μακριά), ή το ΟΑΚΑ (αξιοποιήστε το) ή και τα εμπορικά κέντρα της περιοχής (δε θα τρώει μόνο "ο Λάτσης" αλλά και τα καταστήματα, υπάρχοντα και μελλοντικά, και θα μισθοδοτούνται υπάλληλοι σε θέσεις εργασίας, και θα εισπράττετε φόρους).
Αφήστε να γίνουν υπερτοπικής σημασίας έργα, απανταχού της χώρας. Αλλού θα είναι "γειτονιές" με κιθαρίτσα και ουζάκια όπως τα αγαπάτε, και αλλού θα είναι μεγάλης κλίμακας έργα, από πάρκα μέχρι ουρανοξύστες. Με ρακομελάδικα και γυράδικα, yoghurt bars και φούρνους ΜΟΝΟΝ όμως ΔΕΝ θα μπορέσετε να ταΐσετε τους πελάτες σας στο "δημόσιο" ούτε να αφήσετε ανέγγιχτες συντάξεις και άλλες κοινωνικές παροχές (και ξέρετε τι σημαίνει αυτό καλύτερα από εμένα ). Δώστε την ευκαιρία στην οικονομία να ανασάνει και από τα πάνω (Επενδύσεις) και από τα κάτω (Εξάλειψη εμποδίων αυταπασχόλησης με γραφειοκρατίες και λοιπές ανοησίες "από το πρώτο Ευρώ") και κάνετε την Ελλάδα μια ελκυστική χώρα να γυρίσουν τα παιδιά της πίσω και να μη φύγουμε οι υπόλοιποι. Έχετε μια ευκαιρία αν θέλετε, να μεγαλουργήσετε, και αν το κάνετε, έχετε εγγυημένη την ψήφο μου για τις μεθεπόμενες εκλογές.
Αν δεν τα κάνετε όλα αυτά, μαύρο φίδι που σας έφαγε.
Και το ξέρετε. Πονηροί είστε. Βλάκες όχι.
ΚΚ2-παρατηρητήριο
(*)πρώτη φορά βλέπω σε μια χώρα να καταβάλλεται αναφανδόν προσπάθεια να ματαιωθεί οτιδήποτε νέο, από πάρκο μέχρι ουρανοξύστης, και όταν σηκώνεις το φερετζέ του προκαλύμματος των αντιδρώντων να είναι οι ίδιοι άνθρωποι της ίδια ιδεολογίας και του ίδιου κομματικού και πολιτικού προσανατολισμού από πίσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά