Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Στρατούλης: Επειδή χρωστάμε έχουμε το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις

Ο υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης δήλωσε σε συνέντευξή του πως επειδή χρωστάμε πολλά στους δανειστές έχουμε το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις.
Σε συνέντευξή του στα parapolitika σχολιάζοντας την επισήμανση του δημοσιογράφου ότι ο δανειστής σε μια διαπραγμάτευση έχει το πάνω χέρι ο κ. Στρατούλης απάντησε: «Όχι, έχει το πάνω χέρι αν του χρωστά λίγα χρήματα. Αν του χρωστάς πολλά- που εμείς χρωστάμε 327 εκατομμύρια – το πάνω χέρι στην συγκεκριμένη περίπτωση το έχουμε εμείς. Αυτό είναι ένα λαϊκό ρητό ισχύει και στις διεθνείς σχέσεις επομένως δεν βιαζόμαστε μόνο εμείς να κλείσει μια επωφελή συμφωνία πρέπει να βιάζονται λογικά και οι δανειστές της χώρας».
Συνεχίζοντας ανέφερε:
«Δηλαδή τι να κάνουμε να πάμε σαν κυβέρνηση και να υπογράψουμε τις απαιτήσεις τους και να γίνουν νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων είναι δυνατόν; Δεν θα το κάνουμε επειδή αυτό ζητούν , τι είναι ο λαός μας σκλάβος ;».
Εξέφρασε πάντως την βεβαιότητα πως «θα υπάρξει συμφωνία στις 11 Μαΐου κι αυτό διότι όπως ανέγνωσε «από την συνάντηση του πρωθυπουργού μας με την κα Μέρκελ όσο και κακόπιστος να είναι κάποιος όποια και ανάγνωση να κάνει φαίνεται ότι μπαίνουμε σε ένα οδικό χάρτη μέχρι 11 Μαΐου να έχει υπογραφεί ενδιάμεση συμφωνία. Οτιδήποτε άλλο είναι και σε βάρος της χώρας μας και σε βάρος της Ευρώπης» .
Τέλος, διαβεβαίωσε «μέτρα σε βάρος μισθών συντάξεων και νέες φορομπηχτικές πολιτικές σαφώς και δεν θα έχει».
 http://www.linenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά