Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Δεν θα φοβόμαστε εμείς, εσείς θα φοβάστε.

Να πάμε σε δημοψήφισμα λένε οι περισσότεροι της καλύτερης κυβέρνησης όλων των εποχών , άλλοι λένε να πάμε σε εκλογές, για να αποφασίσει ο λαός, και άλλοι απειλούν ( ποιον; ) με πιστωτικό γεγονός . Αν θυμάμαι καλά στις 25/01/2015 έγιναν εκλογές ακριβώς για να αποφασίσει ο λαός. Και ο σοφός λαός καταψήφισε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που είναι υπεύθυνοι για την χρεοκοπία και πήραν μέτρα προκειμένου η χρεοκοπία να παραμείνει σε επίπεδα μέτρων της Βουλής και όχι μέτρων γραφείου τελετών. Ο σοφός λαός , πάλι, πίστεψε όλες τις υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και των, από καιρό, "συμμάχων" του, των ΑΝΕΛ, ότι ας πούμε ,για να μην κουράζουμε, υπάρχουν λεφτόδεντρα. Τρεις μήνες μετά και αφού έγινε σαφές πως δεν υπάρχουν, λεφτόδεντρα, οι κύριοι της
συγκυβέρνησης ζητούν να αποφασίσει ξανά ο λαός (ο σοφός τονίζω). Επειδή όπως υποστηρίζουν δεν υπάρχουν χρήματα για να εφαρμόσει το πρόγραμμά της η κυβέρνηση. Λεφτά τα οποία έλεγε, η κυβέρνηση πάλι, προ των εκλογών, ότι δεν χρειάζεται.
Επίσης, η κυβέρνηση, έλεγε ότι όλα της τα μέτρα είναι κοστολογημένα. Και έρχεται τώρα να πει ότι χωρίς τα λεφτά, που δεν θέλαμε, δεν μπορεί να εφαρμόσει το πρόγραμμά της, το "τυράκι" λες και θα μπορέσει αν μας δώσουν τα λεφτά. Θυμάται κανείς να είπαν προεκλογικά ότι χωρίς χρηματοδότηση, που προϋποθέτει συμφωνία με όρους με τον "χρηματοδότη", δεν θα εφάρμοζε ,η καλύτερη κυβέρνηση όλων των εποχών, το πρόγραμμά της ; Ότι χωρίς τα λεφτά των "τοκογλύφων" θα κινδυνεύαμε με πιστωτικό γεγονός ; Δε νομίζω ηχολήπτη μου. Θυμάται τα σκισίματα ,τότε μνημόνιου τώρα καλσόν, τα go back Merkel, τα "ούτε μία στο εκατομμύριο" "τα νταούλια" και άλλα εξίσου φαιδρά.Τι να αποφασίσει λοιπόν ο λαός ; Αν οι ψεύτες είναι καλύτεροι διαχειριστές της μιζέριας του ;
Και πάμε και στο πιστωτικό γεγονός που ανέφερε κάποιος Μανιός . Ποιον απειλείτε κύριε Μανιέ ; Κάντε το. Εξασφαλίστε μετά θέση στα διαστημόπλοια. Το έχω πει πολλές φορές εδώ και μήνες και θα το πω ακόμη μία φορά και θα το λέω συνεχώς. Δεν θα φοβόμαστε εμείς, εσείς θα φοβάστε.
παρατηρητήριο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά