Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Ο Απόστολος Γκλέτσος έπαιξε ξύλο με τον ξάδελφο Γκλέτσο της Χρυσής Αυγής!



Ρίγκ το δημαρχείο της Στυλίδας.

 Σε σοβαρό επεισόδιο που κατεγράφη μάλιστα από την τοπική Αστυνομία εξελίχθηκε σήμερα στο Δημαρχείο της Στυλίδας η διαφορετική άποψη που εξέφρασαν τα δύο πρωτοξάδελφα και συνονόματοι Απόστολοι Γκλέτσοι σε ημερίδα για την Αλιεία στον Μαλιακό και τα προβλήματα της θάλασσας. Από τον δήμαρχο Απ. Γκλέτσο ο οποίος για μία ακόμη φορά έχασε την ψυχραιμία του,ακούστηκαν βαριές εκφράσεις για νταβατζήδες,αλήτες ανεπάγγελτους που δεν έχουν καμιά θέση στο δημαρχείο. Σήκω φύγε ρε, ποιός είσαι ρε δεν σε θέλω εδώ και άλλα πολλά εκτόξευσε κατά του εξαδέλφου του ενώ
πέταξε στυλό, χαρτιά και μόνο που δεν έσπασε το γραφείο μπροστά του πριν βγει από την αίθουσα.Λίγο αργότερα ο εξάδελφός του, περιφερειακός σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής προς τον οποίο απηύθυνε όλα τα προηγούμενα δεχόταν εκτός του λεκτικού και σωματικό προπηλακισμό από τον Δήμαρχο και συνεργάτες του μέσα στο γραφείο όπου τον κάλεσε για να μιλήσουν πιο ήρεμα. Ένιωσα κάποια χέρια να με σπρώχνουν στην έξοδο και εκεί ήταν που κάλεσα την Αστυνομία να καταγράψει το συμβάν,δηλώνει στον FM-1 ο κος Γκλέτσος της Ελληνικής Αυγής συστήνοντας στον ξάδερφό του περισσότερη ψυχραιμία και διαβεβαιώνοντας πως ο ίδιος θα είναι με την θεσμική του ιδιότητα παντού όπου τον καλούν και συζητούνται προβλήματα του τόπου μας.
 http://www.lamiafm1.gr

7 σχόλια:

  1. ΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΟΟΥ ΓΚΛΕΤΣΟΥ
    ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΥΓΕΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΞΑΔΕΛΦΟΥ
    ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΡΕ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δυο φορες πηγε να πεσει
    αποστολακο γερασες μωρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΜΑΡΧΈ ΜΟΥ!!!
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΥΛΗ !
    ΚΙ ΕΔΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ!
    ΠΟΥ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ,ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ,ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ;;;;
    ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΝΑ ΕΙΧΕΣ,ΟΠΩΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ,
    ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΕΦΤΑΝΑΝ!
    ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ!
    ΔΕΝ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ!

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
    ΤΟ ΦΩΚΑΚΙ ΤΟΥ ΜΑΛΙΑΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΕΙ ΜΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΗ ΣΟΥΠΑ Ο ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΚΙ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ,ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ .-ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ....ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΥΤΟΣ ΑΝΑΣΚΕΥΑΣΕ .-ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ .ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΦΩΝΑΖΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΑΛΗΤΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ .ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΘΗΚΕ ΦΡΑΣΤΙΚΑ .ΥΣΤΕΡΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΩΣ...ΠΑΘΩΝ .ΑΥΤΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΑΛΗΤΗ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΛΟΙΟ 5 ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΜΗΝ ΦΑΕΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΟΥ .ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΚΙ Ο ΑΛΗΤΗΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πονταρω σε αυτον με τα μουσια
    ο αλλος οπως εδειξε και με τον κυριακιδη δεν κανει μια
    μαπα το πεπονι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 67 τοις εκατο βουλωστε το προβληματικοι. πηρατε οτι σας α ξιζε. Ετσι δεν ειναι Σπυρακο απο τις ραχες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σαν δημοτης του δημου μας νιωθω ντροπη, ταπεινωση και οργη οταν βλεπω και ακουω τις τοσο ξεφτιλιστηκες και ανειπωτες εμφανησεις του ηθοποιου δημαρχου μας.
    Ο ανθρωπος χρειαζεται βοηθεια
    Πρεπει να αποχωρησει απο τη θεση του καθως μπορει μονο με νταηλικι, χωρις διαλογο, επιχειρηματα και λογικη να αντιμετωπιζει κριτικες σκεψεις για τα προβλημτα και τις δυσκολιεσ του δημου μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά