Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Η συνάντηση

 ΠΩΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ
Τελευταίοι στο ραντεβού έφτασαν ο Αλέκος Φλαμπουράρης και ο Νίκος Παππάς, καβάλα σε μια παλιά βέσπα του πατέρα του Νίκου.
Ο θόρυβος από την εξάτμιση έκανε τους γορίλες των πλουσίων κατοίκων του Παλαιού Ψυχικού να πετάγονται πίσω από τις φυλλλωσιές που τους κρατάνε καμουφλαρισμένους.
Κάποιοι ξετρύπωναν από τα σιδερένια κουβούκλια της σκοπιάς και γούρλωναν τα μάτια τους καθώς έβλεπαν το θέαμα των δύο ανδρών καβάλα στη βέσπα.
Η κοψιά του Αλέκου Φλαμπουράρη, ο οποίος είναι φτυστός ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, και εκείνη του Νίκου Παππά που μοιάζει στον Χριστόδουλο Ξηρό, ήταν που τους έκανε να τρέμουν στην ιδέα ότι οι δύο τρομοκράτες επιστρέφουν στον
τόπο που η "17 Νοέμβρη" πήρε το βάπτισμα του πυρός, στις 23 Δεκέμβρη του 1975.
Ησύχαζαν καθώς διαπίστωναν ότι πρόκειται για τους δύο υπουργούς του Αλέξη Τσίπρα οι οποίοι καβάλησαν για ξεκάρφωμα τη βέσπα επειδή είχαν γκομινοδουλιές στη πλατεία Ευκαλύπτων.
Δεν ήταν ακριβώς έτσι τα πράγματα. Ο Αλέκος και ο Νίκος θα συναντούσαν τους Ελληνες καναλάρχες οι οποίοι τους περίμεναν στη βίλα του Παλαιού Ψυχικού.
Την σύναξη την είχαν κανονίσει με κάθε λεπτομέρεια ο Γιώργης ο Κουρής και ο Φίλιππας Βρυώνης, οι οποίοι είναι οι δύο αγαπημένοι καναλάρχες του Αλέξη Τσίπρα.
Οι δυο τους είχαν φθάσει λίγο πριν, δικάβαλο στη βέσπα του Κουρή.
Η βίλα της συνάντησης βρισκόταν ένα τσιγάρο δρόμο από τις κατοικίες του Μήτσου Ρέππα και του Λουκά Παπαδήμου.
Το αντικείμενο δεν ήταν άλλο από τις τηλεοπτικές συχνότητες και το Νομοσχέδιο που ετοίμασε ο Νίκος Παππάς.
Ο Νίκος που όλο αυτό το διάστημα απειλεί ότι θα σκίσει τη γάτα και θα βγάλει σε διαγωνισμό τις τηλεοπτικές συχνότητες έπρεπε πάση θυσία να μην φανεί ότι κάνει κωλοτούμπα και πως τον έχουν στο χέρι οι καναλάρχες.
Την δουλειά ανέλαβε να την καθαρίσει η πιο πουτάνα της παρέας.
-Ρε συ Νικολάκι, είπες πάνω στα ντουζένια σου και μια μαλακία παραπάνω...Νέο παιδί είσαι, βράζει το αίμα σου...δεν το σκέφτηκες σωστά. Κι όταν λέω ότι δεν το σκέφτηκες σωστά εννοώ πως εμείς οι καναλάρχες βάζουμε ρε μάγκα, πλάτη για όλες τις κυβερνήσεις. Ακόμη και το πιο βλήτο πρωθυπουργός και υπουργός δεν αργούν να το διαπιστώσουν αυτό. Κορόιδο είσαι να μας πάρεις τις άδειες; Σ΄ έχω για έξυπνο παιδί, εσύ είσαι αλάνι, περπατημένος, του πεζοδρομίου σαν κι εμάς...Δεν πρόκειται να βρεις άλλους πρόθυμους να κάνουν τη δουλειά που κάνουμε εμείς...
.Μα πρέπει να πληρώσετε για τις άδειες...
-Ρε συ Νικολάκι ξέρεις πόσα λεφτά δίνουμε εμείς στην κάθε κυβέρνηση; Πάνω από 30 δις. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσφορά στον εκάστοτε πρωθυπουργό από το τηλεοπτικό πρόγραμμα που προβάλλουν οι συχνότητες που μας έχετε παραχωρήσει...
.Μα δεν έχει καμμία ποιότητα...
-Μην ακούω μαλακίες ρε συ Νικολάκι. Γι΄αυτό είναι ανεκτίμητη η προσφορά μας. Γιατί το πρόγραμμα που παρουσιάζουμε στον μαλάκα των Ελληνα ψηφοφόρο έχει συνταγή της ψωλής μας τον χαβά...Της ψωλής μας τον χαβά, είναι το τηλεοπτικό προιόν για να κρατάμε μαλάκα τον ψηφοφόρο. Καμμιά κυβέρνηση δεν θέλει φωτεινά μυαλά και σκεπτόμενους πολίτες. Τον μαλάκα θέλουν όλες...Κι εμείς παράγουμε εκατομμύρια μαλάκες μέσα από το πρόγραμμά μας της ψωλής μας τον χαβά...Εχεις αναρωτηθεί γιατί καμμιά κυβέρνηση δεν μας ακούμπησε; Γι΄αυτόν ακριβώς το λόγο.
Δηλαδή εσύ προτιμάς να έχεις 11 εκατομμύρια Ελληνες στους δρόμους να καίνε την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Πάτρα, τα Χανιά και πάει λέγοντας; Σοβαρός να είσαι. Η συνταγή της ψωλής μας τον χαβά, αποτελεί ανεκτίμητη προσφορά στην κυβέρνησή σου...Διαφορετικά θα είχατε τα ρεμάλια, τους Ελληνες, να διαδηλώνουν και να τα σπάνε. Εχετε υπολογίσει πόσο θα σας στοίχιζε αυτό; Ασε που σε ένα μήνα θα πέφτατε...Εμείς δίνουμε στα χαιβάνια τους θεατές, τα ξέκωλά τους, τις βιζιτές τους, την ηλιθιοδίνη που είναι απαραίτητη να τους κρατάτε σε καταστολή...Είμαστε η ευλογία του θεού στην Ελλάδα...Να προσεύχεσαι για μας αντί να θέλεις να μας αρπάξεις τις άδειες...Σοβαρός να είσαι, ρε συ Νικολάκι...Είσαι δικό μας παιδί περπατημένο, δεν είσαι κάνας φλώρος... Της ψωλής μας τον χαβά...Αυτή είναι η συνταγή της εξουσίας. Ετσι κατάφερνε ο Ανδρέας να κερδίζει συνέχεια τις εκλογές...Αφού ξέρεις εσύ...Δουλειές να γίνονται, να κινείται το χρήμα και οι μουνίτσες σέρνουν κανάλια και καράβια, σοβαρός να είσαι...Εμείς είμαστε τ΄αδέλφια σας...χαιρετίσματα στον Αλέξη...Πηδάς καμμιά καινούργια μουνίτσα, γιατί ο Αλέκος ξέρω ότι είναι μπήχτης...
Κάπως έτσι οι τηλεοπτικές συχνότητες παρέμειναν στα χέρια των αγαπημένων μας νταβατζήδων και με κυβέρνηση πρώτη φορά αριστερά, χο, χο, χο, ...
 Από την Ιόλη Πιερίδη-http://kourdistoportocali.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά