Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Στην ΝΔ συγκεντρώνουν μυστικά υπογραφές κατά του Καραμανλή, τον θεωρούν troll του Τσίπρα!

Η Νέα Δημοκρατία μυρίζει μπαρούτι σαν το Ντάλλας του Τέξας.
Συγκεκριμένοι βουλευτές έχουν αρχίσει να μαζεύουν υπογραφές κατά του πρώην πρωθυπουργού με τις οποίες ζητούν την διάγραφή του από το κόμμα! Τίνος του Καραμανλή, του ανιψιού του ιδρυτή!

Η συνέντευξη του Μειμαράκη στον Χατζηνικολάου ξεχείλισε το ποτήρι μια και ο Καραμανλής έρχεται να τρολάρει την σύσταση της Εξεταστικής Επιτροπής για το 3ο Μνημόνιο και το plan b παρότι ακόμη και ο Ρέκλινγκ υποστήριξε, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ότι μάς στοίχισε 100 δις ευρώ!
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θέλει πλέον να
ακούει το όνομα Καραμανλή ενώ κάνει δεύτερες σκέψεις για το γεγονός ότι επέλεξε να ηγηθεί της ΝΔ και δεν προχώρησε στην δημιουργία νέου κόμματος χωρίς βαρόνους.
Η συγκέντρωση των υπογραφών κατά Καραμανλή είχε ξεκινήσει δειλά δειλά πριν 6 μήνες, κάποια στιγμή τα πράγματα ηρέμησαν αλλά στο περιβάλλον του Μητσοτάκη πλέον κάνουν λόγο ανοιχτά για τον υπονομευτή Καραμανλή. Είναι τόση η οργή τους για τον πρώην πρωθυπουργό ώστε σαν κυβέρνηση θα συμπεριλάβουν και την περίοδο διακυβέρνησης από τον Καραμανλή στην Εξεταστική για το πως φθάσαμε στο Μνημόνιο.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκτιμά πως το άνοιγμα της ψαλίδας που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις ανησυχεί ιδιαίτερα τους Καραμανλή-Παυλόπουλο γι΄αυτό και ακολούθησε η ανοιχτή υπονόμευση της Εξεταστικής από τον Μειμαράκη.
-Ο Καραμανλής είναι τρολ του Τσίπρα…
λένε από το περιβάλλον του Μητσοτάκη.
Ο Αλέξης Τσίπρας από την άλλη συνεχίζει αμέριμνος τις περιπλανήσεις του στον κόσμο γιατί γνωρίζει ότι έχει αφήσει στο πόδι του το δίδυμο Καραμανλή-Πάκη που σαν σκιώδεις πρωθυπουργοί τα καταφέρνουν καλύτερα από τότε που κυβερνούσαν εμφανώς.
 Από την Ιόλη Πιερίδη-http://kourdistoportocali.com

1 σχόλιο:

  1. ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ PLAY STATION ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά