Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

O Xατζηνικολάου βγήκε στο αντάρτικο κατά του Τσίπρα;

 Τα ποντίκια εγκαταλείπουν το βυθιζόμενο σκάφος Σύριζα.
Mία εβδομάδα μετά την πρωτοσέλιδη βαρυσήμαντη Τσίπρα στην- φιλόξενη για τους συριζαίους- Realnews, ο Νίκος Χατζηνικολάου εμφανίζεται με ένα πρωτοσέλιδο-φωτιά για την κυβέρνηση με τίτλο Η Κρίση Βαθαίνει!

Πως να μην βαθύνει η κρίση, μέσα σε μια εβδομάδα, αφού σαν το STAR και το MEGA δεν θα βρεθούν πολλοί καναλάρχες να προσφέρουν παχυλούς μισθούς στις τηλεπερσόνες, ούτε επιχειρηματίες οι οποίοι να ανοίγουν πρόσβαση στον δανεισμό των τραπεζών.
Δεν θα πετάξουν λεφτά ο Μαρινάκης, ο Καλογρίτσας, ο Αλαφούζος. Οχι!
Ανάμεσα στους 4 δεν υπάρχουν καναλάρχες που να έχουν λεφτά για πέταμα (την στιγμή μάλιστα που ο Κυριακού είναι έτοιμος να διακόψει την συνεργασία του με τον Λιαρέλη στον οποίο χρεώνει τα 75 πεταμένα εκατ. για την άδεια).
Ο Χατζηνικολάου λοιπόν διαπιστώνει ότι
τα πράγματα στα ΜΜΕ αγριεύουν επικίνδυνα.
Οπως άγρια είναι η καθημερινότητα στις ζωές εκατομμυρίων Ελλήνων που αποτελειώνει η φτωχοποίηση των κρατιστών του ΣΥΡΙΖΑ που η εφημερίδα του Χατζηνικολάου στηρίζει όλο αυτό το διάστημα.
Οπως και τον Προκόπη Παυλόπουλο ο οποίος πριν γίνει πρόεδρος της Δημοκρατίας της Κολομβίας των Βαλκανίων έγραφε πύρινα αντιμνημονιακά άρθρα για την αντισυνταγματικότητα των μνημονίων.
Ο Χατζηνικολάου λοιπόν με το STAR να απειλείται με λουκέτο και τους Βαρδινογιάννηδες να μένουν τυπικά χωρίς κανάλι δεν είχε πολλές επιλογές. Ετσι ο μόνο ο συριζαίος που υπάρχει σήμερα στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του Χατζηνικολάου είναι ο Μουζάλας ο οποίος προβλέπει καταστροφή εάν η συμφωνία με τους Τούρκους για το προσφυγικό πάψει να ισχύει.
Ο Κρέτσος προανήγγειλε μάλιστα και επιδρομή στα λογιστήρια των media shops για τα κριτήρια που δίνουν τις διαφημίσεις αλλά και για τις επιστροφές.
Ο μόνος δρόμος λοιπόν που απέμεινε στον Χατζηνικολάου ήταν αυτός της ρήξης (έστω και προς ώρας) με την κυβέρνηση.
Στην συνέχεια βλέπoντας και κάνοντας…

…μετά

Πριν και…
Σε αντίθεση με τον Χατζηνικολάου, ο Γιώργος Κουρής δείχνει να πανηγυρίζει που βρέθηκαν χωρίς κανάλι ο Βαρδινογιάννης και ο Κοντομηνάς…
-Παιδιά, κάποιος να ενημερώσει και τον Γιώργο ότι αλλάζουμε γραμμή, ε;
http://kourdistoportocali.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά