Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Ο κύριος Μουζάλας δεν μπορεί να παραμείνει υπουργός!

Βελτιωμένος σε σχέση με την μέχρι χθες πολιτική συμπεριφορά του εμφανίσθηκε ο Μουζάλας στην βουλή, αλλά εξίσου θρασύς και είρωνας! Πριν από δύο μήνες μας έλεγε ότι «η κυβέρνηση δεν λέει ψέματα, δεν κάνει λάθη» ( μία μέρα μετά πήρε φωτιά από … σόμπα (;) καταυλισμός στην Μόρια που οδήγησε σε απώλεια ζωής!). Τώρα και αφού σηκώθηκε η ΕΕ στο πόδι και ντροπιαστήκαμε διεθνώς, δηλώνει ότι «η κυβέρνηση δεν λέει ψέματα, αλλά έκανε λάθη» σε ό, τι αφορά στο μεταναστευτικό. Ανέλαβε «προσωπικά» και τις ευθύνες της κυβέρνησης … «που της αναλογούν»!
Πριν από δύο μήνες έφταιγε η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι πολίτες της Μυτιλήνης που η κυβέρνηση δεν παρέχει στέγη, τροφή κλπ στους πρόσφυγες – μετανάστες. Τώρα, φταίει η αξιωματική αντιπολίτευση γιατί υποθάλπτει τους … πολίτες (;), δημάρχους (;), ξενοδόχους(;) … δεν μας διευκρίνισε!
Αύριο, θα φταίει το ΠΑΣΟΚ, μεθαύριο το ΠΟΤΑΜΙ και
παραμεθαύριο το ΚΚΕ! Όλοι πλην του ιδίου, του πρωθυπουργού, της κυβέρνησης και των πολιτικών συνεργατών της.
Λοιπόν, η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση Τσίπρα με την μνημειώδη ανευθυνότητα και ανικανότητα της φέρει ακέραια την ευθύνη για το τεράστιο ανθρωπιστικό δράμα του μεταναστευτικού: Παρουσίασε την χώρα μας σαν ελκυστικό προορισμό μεταναστών ενώ ταυτόχρονα ρήμαξε κάθε σχετική υποδομή που υπήρχε, αφήνοντας τους δυστυχείς μετανάστες και πρόσφυγες, τελείως έκθετους, αβοήθητους πεταμένους σαν τα σκουπίδια, δίχως καμία μέριμνα, και την ίδια στιγμή, πρωθυπουργός και υπουργοί στήνονταν αυτάρεσκα σαν επαρχιακές πριμαντόνες του ελαφρού θεάτρου μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες , λέγοντας ψέματα με μεγαλόστομες δηλώσεις του αέρα.
Για άλλη μια φορά : Κύριε Μουζάλα να πάτε σπίτι σας τώρα! Είστε ανίκανος και μας κοροϊδεύετε. Κι εσείς κι ο πρωθυπουργός κι όλοι οι αρμόδιοι για το Προσφυγικό. Είναι προς διερεύνηση τί σας κρατά στην θέση σας … η σχέση σας με το περιβάλλον Καραμανλή, ή κάτι άλλο; Ως γνωστόν , όλα έρχονται στο φως κάποια στιγμή και όλοι πληρώνουν το μερίδιο των ευθυνών τους!
Αλίκη Χατζή-thecaller.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά