Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017

O Ζουράρης της… αριστεράς και της προόδου!

Κι ενώ η χώρα ζει ένα πρωτοφανές μαρτύριο ανασφάλειας όπου η ζωή των πολιτών και της κοινωνίας δοκιμάζεται σκληρά από μέρα σε μέρα, επανεμφανίστηκε ο υφυπουργός Παιδείας να μας ενημερώσει μέσα από τις σελίδες λαιφ σταιλ περιοδικού για «το gay φιλί που δεν ξέχασε» και για το απωθημένο του με το κορμί της Β. Πατουλίδου!
«Δεν μπορείς να πιάσεις τον κώλο σε μια απόλυτη θεά – μας συμβουλεύει ο κύριος Ζουράρης – απλώς την προσκυνάς. Μόνο αν στο επιτρέπει η ίδια η θεά θα της πιάσεις τον κώλο, αλλά μετά θα χτυπήσεις το χέρι σου που τόλμησε αυτή την κίνηση»….
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι υπουργοί αυτής της κυβέρνησης επιμένουν να παρουσιάζουν τους εαυτούς τους τόσο χυδαίους! Αυτή η επιμονή στη φτήνια , η πεισματική τους άρνηση να
αντιμετωπίσουν την πραγματικότητά της χώρας με στοιχειώδη σοβαρότητα, θεωρώντας ότι η γελοιότητα και ο ευτελισμός είναι το μόνο προς πώληση προϊόν, καθιστά την κοινωνία μας βούρκο.
Ζούμε μια σειρά μεγάλων απογοητεύσεων από την ολική διάψευση των προσδοκιών που τόσο απροκάλυπτα καλλιέργησε αυτή η κυβέρνηση. Είμαστε αντιμέτωποι με την ολική καταστροφή σε όλους τους τομείς της πολιτικής και κοινωνικής μας ζωής και έχουμε ανθρώπους που μας κυβερνούν οι οποίοι δεν μπορούν και δεν ξέρουν να συμπεριφερθούν ευπρεπώς, οι οποίοι απαξιούν ακόμη και να ντυθούν ανάλογα με την σύμβαση των περιστάσεων και αυτού που εκπροσωπούν…
Το ερώτημα, ωστόσο, που εγείρεται, είναι αν στον λόγο του κυρίου Ζουράρη δικαιώνεται η Παιδεία της Αριστεράς και της Προόδου. Στηρίζει η κυβέρνηση το ύφος και ήθος της σε έναν πολιτικό σοσιαλεθνικιστικών στροφών και αποκλίσεων με θεωρητικές επιδόσεις περί ψεκασμών και άλλων ουρανίων σωμάτων , ο οποίος αιφνιδίως ανακάλυψε στα σεξουαλικά του απωθημένα τη λανθάνουσα επαναστατική του φύση; Όπως και να έχει, το φαινόμενο Ζουράρη, η… «πολιτική του σκέψη» αλλά και η συμπεριφορά του εντάσσονται στα βαριά συμπτώματα της κρίσης αξιών του σημερινού πολιτικού μας συστήματος…
Αλίκη Χατζή-thecaller.gr

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η πολιτική πού ασκείται τά 10 τελευταία χρόνια έχει πάντα σεξουαλικές προεκτάσεις.
Δέν είναι μόνον οι προτιμήσεις κρεβατιού τού ζουράρι,δείτε σέ όλα τά συστημικά κανά-
λια,αυτά πού μας θυμίζουν μέ συνέπεια τίς ημερομηνίες πληρωμής τών οφειλών μας,τί θά
κόβει ό κόφτης,μισθούς συντάξεις,ώστε νά μας συνηθίσουν στήν ιδέα ότι θά μάς
εφιππεύουν,άνευ σιέλου καί εμείς,ώς πειθήνια υποζύγια πρέπει νά τούς καθόμαστε.
Αλλωσστε όλες τους οι εκπομπές,μαγειρικής,σαπουνόφουσκες κ.α.περιλαμβάνουν πάντα
χαρούμενους οπισθογεμείς τύπους,ώστε νά διαμορφώσουν έτσι τό σύγχρονο πρότυπο τού
επιτυχυμένου Ελληνα...τίποτα τυχαίο...

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΣΙΠΡΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ
ΚΡΙΜΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζοντας την ιστορία του Βυζαντίου αναφέρεται ότι "Η Κωνσταντινούπολη δεν αλώθηκε ούτε από την στρατιωτική δύναμη του Μεχμέτ του Β΄ του Πορθητή, ούτε από το ανώτερο πυροβολικό του, ούτε από το άνοιγμα της Κερκόπορτας από τους ανθενωτικούς ιερωμένους ούτε από την προδοσία των Δυτικών που δεν ενίσχυσαν τον Αυτοκράτορα. Η άλωση της Πόλης προήλθε από την κοινωνική αναρχία και αποσάθρωση, την κοινωνική διαφθορά και ανισότητα. Η εξαθλίωση του δημόσιου βίου, η ανάρρηση σε δημόσια αξιώματα φαύλων και φιλήδονων ανθρώπων, η διαφθορά των αξιωματούχων, η θρησκοληψία του Κλήρου, η ηττοπάθεια των Αρχόντων….
Πάσα ομοιότης με την σημερινή πραγματικότητα (δεν) είναι συμπτωματική….

Ας θυμηθούμε λίγο τους στίχους του μεγάλου Αλεξανδρινού Καβάφη:

.....Γιατί ν' αρχίσει μονομιάς αυτή η ανησυχία
κ' η σύγχυσις. (Τα πρόσωπα τι σοβαρά που έγιναν).
Γιατί αδειάζουν γρήγορα οι δρόμοι κ' οι πλατέες,
κι όλοι γυρνούν στα σπίτια τους πολύ συλλογισμένοι;
Γιατί ενύχτωσε κ' οι βάρβαροι δεν ήλθαν.

Και μερικοί έφθασαν απ' τα σύνορα,
και είπανε πως βάρβαροι πια δεν υπάρχουν.
Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους.
Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μιά κάποια λύσις.

Αν μου επιτρέπεται η παράφραση, ..και τώρα τι θα γένουμε χωρίς μνημόνια, ήταν και αυτά μια κάποια λύση για τους ανίκανους, τους εκφυλισμένους, τους φαύλους να αναρριχθούν στην εξουσία! Ας αφήσουμε τις κραυγές των ΜΜΕ, όλων των αποχρώσεων, και ας ξαναδιαβάσουμε την Ιστορία μας γιατι πολλά έχουμε να διδαχθούμε.

Ανώνυμος είπε...

Φίλτατε,τής 3.57,έχεις απόλυτο δίκιο,δυστυχώς ή ιστορία επαναλαμβάνεται καί τιμωρεί αμείλικτα αυτούς πού
τήν ξεχνούν.
Σάν ελάχιστη συμβολή ,θυμίζω τήν αρχή τής χωρίς επιστροφή κατηφόρας,όταν ό τότε πρωθυπουργός τής χώρας
πληροφορήθηκε τήν υπαιξαίρεση 500.000 δραχμών,από δημόσιο λειτουργό καί απάντησε αθωωτικά,ότι δέν πειράζει πού έκανε δώρο στόν εαυτό του,ό λειτουργός μόνον 500.000 δραχμές.
Αυτό ήταν καί τό σύνθημα τής εξ εφόδου λεηλασίας τής δημόσιας περιουσίας,πού τήν συμπλήρωναν μέ δανεικά ώστε
νά μήν μείνει κανένας ημέτερος χωρίς τό κατιτίς του,μέ τό τρόπο αυτό εκμαυλίστηκαν στό σύνολό τους βουλευτές,υπουργοί,έβγαλε καί ο βενιζέλος νόμο γιά τό ακαταδίωκτο αυτών τών λαμογιών,δικαστικοί,μέ συνέπεια
τό σημερινό ηθικό κυρίως καί μετά οικονομικό αδιέξοδο.

Ανώνυμος είπε...

O,ti παραξενα και αν γραφετε ό,τι και να λετε για να παραγορηστε δυο είναι τα σεναρια!
Α.4το ευρωπαικο μνημονιο με 3,5% ετησια αυξηση του εθνικου εισοδήματος, που
σημαινει γερο σφυξιμο τα ζωναρια και εκπληρωση των συμφωνηθεντων με τον κ. Σοιπλε και την ευρωπη. Δεν υπαρχουν τομεις και δυνατότητες αυξησης παραγωγης και πλουτου στην Ελλαδα εκτος επιτυχια του στοχου μεσω μειωση των δαπανων, που σημαινει μεγαλυτερη ανεργεια και παρομοια επακολουθα!

Β. GREXIT και επαναφορά της δραχμης με πολύ πιο ζωρι από το Α σεναριο, με ακριβεια και αλλα πολλα, όμως επανακτηση της ελληνικης μας υπερηφανειας και φτου κι από την αρχη.

Την Ελλαδα δεν τη σωνει δεξιοστροφη κυβερνηση! Με το φυγιο του κ. Τσιπρα θα πεσουμε σε αναρχια!! !Χ

Η Πελασγία από ψηλά