Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Ούτε… ζωγραφιστό δεν θέλει να βλέπει ο Κυριάκος τον Kαμμένο

Ήταν η πρώτη φορά που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος παρέθετε επίσημο δείπνο μετά συζύγων προς τιμή ξένου ηγέτη και το πρωτόκολλο της Προεδρίας έπαιξε τα δικά του παιγνίδια.
Για παράδειγμα να βάλεις τη σύζυγο του Προέδρου της ΝΔ Μαρέβα Μητσοτάκη να καθίσει δίπλα στον Νίκο Παππά, ουδείς, ούτε ως φάρσα, μπορεί να το φανταστεί.
Ή να αφήσεις τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυρ. Μητσοτάκη στη γωνία του τραπεζιού μόνον και έρημο, αλλά σε απόσταση μόλις ενός μέτρου από τον Πάνο Καμμένο μόνον ως… πολιτική προβοκάτσια, μπορεί κανείς να
το εκλάβει, όπως αναφέρει το in.gr
Είχε καθυστερήσει για περίπου μισή ώρα το επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προς τιμή του γαλλικού προεδρικού ζεύγους Μακρόν και έτσι, στην αναμονή, σχηματίσθηκαν αρκετά πηγαδάκια στη μεγάλη αίθουσα δεξιώσεων του Προεδρικού στα στρωμένα με λουλούδια, ψωμί και πιατάκια με μπάλες από βούτυρο, τραπέζια.
Η φιλοσοφία της χωροταξίας του τραπεζιού ήταν κάπως παράξενη.
Υπήρξε εντολή (άγνωστο ποίος ή ποία την έδωσε) οι σύζυγοι να μην κάθονται δίπλα στις/στους συζύγους της και έτσι υπήρξε μία διάχυτη αμηχανία μέσα στην αίθουσα έως ότου να καταφθάσει ο Εμμανουέλ Μακρόν με τη σύζυγο του, οι οποίοι μετά την Πνύκα, πήγαν στην πρεσβεία να αλλάξουν ρούχα και παπούτσια και να δώσουν στο άψε -σβήσε μία κοινή συνέντευξη στην ΕΡΤ και στον «Αντένα».
Σε όλο αυτό το διάστημα ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Καμμένος προσπαθούσαν να μην συναντήσουν ούτε καν τα βλέμματά τους. Ο ένας κοιτούσε το ταβάνι (με τους πολυέλαιους) και άλλους στο άπειρο.
 www.lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά