Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021

O αδελφός του Τζανακόπουλου στις υπηρεσίες της κυβέρνησης


 

Γκάφα ολκής από τον αδελφό του Δημήτρη Τζανακόπουλο, Αντώνη, ο οποίος στην προσπάθεια του να αντιπολιτευθεί την κυβέρνηση στο θέμα της φύλαξης των πανεπιστημίων, επιβεβαίωσε γιατί Κεραμέως και Χρυσοχοΐδης έχουν δίκιο.

Ο Αντώνης λοιπόν, επισκέπτης καθηγητής στην Οξφόρδη, υποστήριξε πως εκεί δεν υπάρχει αστυνομία....


Τι δεν είπε όμως ο Αντώνης; Πως στην Οξφόρδη υπάρχει υπηρεσία φύλαξης (security), κάμερες παντού και κάρτες εισόδου εξόδου ώστε να υπάρχει έλεγχος των πάντων.

Και κυρίως δεν υπάρχουν αναρχοάπλυτοι που κάνουν τα πάντα μπάχαλο στο διάβα τους.

Η ανάρτηση του Αντώνη Τζανακόπουλου προκάλεσε ντελίριο στο twitter με τον ίδιο να προσπαθεί να καλύψει την γκάφα.

Φυσικά ποτέ δεν εξήγησε ότι το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο έχει και υψηλότατα δίδακτρα τα οποία επιτρέπουν την συντήρηση ενός υπερσύγχρονου συστήματος φύλαξης.


 tomanifesto.gr/

7 σχόλια:

  1. Η υποκριτές της αριστεράς οι οποίοι ζουν, σπουδάζουν, ντύνονται σύμφωνα με τα ποιο αυστηρά καπιταλιστικά πρότυπα, αλλά πουλάνε αριστεροσυνη στους σανοφάγους ψηφοφόρους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδικιμενοι βεβαια και αθωες περιστερες ειναι παλι οι αμεπτοι δεξιοφρονοι, βουλευτες κι αλλοι αρχιγισκοι που το παιζουν αρχοντες απο σοι ! Αυτοι τι πουλανε και πως βολευονται? Με κουμπαριες σε βαφτισεις κι στεφανωματα με λιγα κουφετα στον αερα με καψαλισμενα μυγδαλα? Ποσα τετοια εξασφαλιζουν τη μονιμοτητα τους στα εδρανα της βουλης?
      Πρεπει βεβαια να στηριζουν και τα κουμπαρακια/γονους εφ ορο ζωης, να βρησκουν δημοσιες θεσουλες ...και παει λεγοντας, αλα φαρα καλαμπρεζε!

      Διαγραφή
  2. Δεν ειναι μονο ψευτοΑριστεροι αλλα και κρυφοΔεξιοι. Ναι κρυφοΔεξιοι και οποιος εχει αμφιβολια ας κανει μια αναδρομη στο παρελθον και θα διαπιστωσει οτι οποτεδηποτε κινδυνευε πολιτικα η Δεξια παραταξη, εκαναν τα παντα για να την σωσουν και την εσωζαν. Και οχι μονο την εσωζαν σαν παραταξη αλλα την εφερναν και στην εξουσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δίπλα στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης έπρεπε για σύγκριση να υπάρχει εικόνα με τα δικά μας πανεπιστήμια ώστε να είναι ευκολότερη και η εκδήλωση προτίμησης και κατά πόσον η φύλαξη είναι για καλό ή μη τουλάχιστον κατ' όψιν. Γ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πριν απο δυο χρόνια επισκέφτηκα το Δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Ζήλεψα, Καθαριότητα,τάξη,σεβασμός!!! Οχι graffiti ασχήμιες και βρωμιά, αλλά ούτε μολυβιά στους τοίχους! Στη βιβλιοθήκη, δεκάδες φοιτητές που μελετούσαν, Εκκλησία. Στα εστιατόρια, καταστήματα, χώρους αθλοπαιδίας,τάξη και σεβασμός, άστραφταν τα παντα. Δεν είδα φύλακες και αστυνομικούς, ουτε τοίχους με κάγκελα. Ενας θυρωρός στην είσοδο, πρόθυμος να σε εξυπηρετήσει ενημερώσει τον επισκέπτη για αυτό που ζητά.Χώρος διακίνησης ιδεών και πολιτισμού. Φοιτητές απ ολοι την Ευρώπη και οχι μόνο. Ισως οτι απ' τα πεντακόσια μέτρα οι δυνάμεις του Αττίλα, να φυλάνε το...''πανεπιστημιακό άσυλο''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο αδελφός του Τζανακοπουλο στην Οξφόρδη, η κόρη της Παπαρήγα στη Ν. Υόρκη, τα παιδιά του Τσίπρα στο Hill,
    Ο γα@@@ας της μεσαίας τάξης Τσακαλωτος επενδυτής της Black Rock. Κανένας για Κούβα, Β. Κορεα( δεν έμειναν και αλλοι)? Ξαναψηφίτε τους σύντροφοι να φέρουν την Αριστερά στην Ελλάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά