Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008

Στάση και ενημέρωση Κου Μαγκριώτη στο κόμβο Πελασγίας.


O πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ και υπεύθυνος του τομέα ΠΕΧΩΔΕ Γιάννης Μαγκριώτης στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποιεί στην περιφέρεια μας έκανε μια στάση στο κόμβο Πελασγίας όπου ενημερώθηκε για τα υπό εκτέλεση έργα ,για τα προβλήματα που έχουν ανακύψει στον υπό κατασκευή δρόμο ΠΑΘΕ -Γλύφας,για το χρονίζον πρόβλημα των διοδίων όπως και η απουσία των παράπλευρων δρόμων, από
στελέχη της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας με επικεφαλής τον Γραμματέα της ΝΕ Διον. Δολιανίτη, καθώς και από τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας της Νομαρχιακής Επιτροπής Νότη Μαριά, και το μέλος αυτής συμπατριώτης μας , Απ. Καπούλα ο οποίος
παρέδωσε στον Κο Μαγκριώτη και υπόμνημα της Σ.Ε της πρωτοβουλίας δημοτών του Δήμου Πελασγίας με θέμα τα διόδια.
Δηλώσεις για το θέμα ακόμη έκαναν η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τόνια Αντωνίου ,ο πρώην Υπουργός Δημ. Αλαμπάνος ,ο πρώην δήμαρχος Πελασγίας Χρ. Πούλος και ο Γραμματέας της Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Πελασγίας Ιων. Κουτραγγέλης συνοδευόμενος από τα μέλη της Σ.Ε Βασίλη Αξελή ,Ιωα. Τσεκούρα,Γιασεμής Τυλιγαδά και Γεωρ. Κατσαούνου.
Τον τέως Υπουργό υποδέχτηκαν πολλοί κάτοικοι της Πελασγίας οι οποίοι εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για την συνεχιζόμενη απαράδεκτη κατάσταση των διοδίων.
Ο Κος Μαγκριώτης υποσχέθηκε τη προώθηση και ανάδειξη των θεμάτων μέσω της Βουλής με κατάθεση ερωτήσεων στο ΥΠΕΧΩΔΕ.

7 σχόλια:

  1. ΡΕ ΣΕΙΣ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΛΟΣ...ΠΟΥ ΒΟΣΚΑΓΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ ,ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΥΣ....ΕΙΧΕ ΑΛΛΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ...Α ΡΕ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΣΑΠΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ενώ ο δικός σας ο Τιμπλαλέξης θα του δώσουμε μπουρνούζι να σκουπιστεί γιατί έχει καταιδρώσει από το τρέξιμο για τους δρόμους και τα διόδια.....σιγά όχι στα βαθειά Χρηστάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι ρε φιλαρακι ο πουλος δν σ ειχε κανει παραδρομο γιατι σου ειχε βγαλει καρτα κ περνουσες ετσι??γιατι οταν εγιναν ιδιωτικα τα διοδια κ επρεπε να πληρωσετε δεν ειπατε τιποτα κ με σκημενο κεφαλι μου πηγαινατε ολοι απο τον παλιο??ε?ο δικος σας ουτε αξιος να βγαλει καρτες δν ειναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΜΟΝΟ 420 ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΗΤΑΝ ΚΟΛΗΤΟΙ ΤΟΥ.
    ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΥΠΕΧΩΔΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΥΣ ΜΟΝΟ 1 ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ.ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΑΛΛΕΣ ΑΣΧΟΛΙΕΣ...ΧΑ...ΧΑ ΕΧΟΥΜ ΓΙΝΕΙ ΡΟΜΠΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο πουλος φιλαρακι σου ειχε βγαλει και 42ο καρτες!!!!ο αλλος ουτε 2 δν μπορει να βγαλει!!!!και μν μ πεις οτι εσυ πληρωνες γιατι ολοι το ξερουμε το κολπο που ελεγες πελασγια κ περνουσες!!!!ρε αντε μιλατε κιολας δν εχετε κανει ουτε ενα εργο!!!!αντε πηγαινετε να κοιμηθηται!!!!ο πουλος φιλαρακι ειχε αλλες ασχολιες γιατι ηταν ωραιος!!!τον δικος σας ποιος θα τον κοιταξει??και παρα τις ασχολιες θες δεν θες σου αρεσει δεν σου αρεσει παρεδωσε εργο στην πελασγια!!!!εσεις ουτε ενα τουβλο δεν εχετε βαλει γι αυτο κλειστε το στοματακι σας και πεστε τα αυτα εκει που σας περνει και δεν σας ξερουν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. AFU HTAN KALOS GIATI TON KATAMAYRHSAN 150 PASOKTZHDES..?
    AMA TOLMA AS KSANAKATEVEI EKEI NA DEIS MAYRISMA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΥΛΟ.ΠΟΥΛΟ ΤΙΜΠΛΑΛΕΞΗ -----ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΦΕΞΕΙ -----ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΝΕ ΜΕ ΛΟΓΟΥΣ ----ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΟΛΟΥΣ !!!! ---------- ΜΑΥΡΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ...ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΗΤΑΝ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ...Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑ ΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ..ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΘΕΙ ΜΕ ΛΕΘΟΣ ΕΙΚΟΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΝΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΙΚΟΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά