Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2008

Πρόσκληση Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Πελασγίας


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Πελασγίας καλεί τα μέλη και τους φίλους του κινήματος την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου και ώρα 7 μμ στην αίθουσα του Πνευματικού κέντρου.
Στη συγκέντρωση θα παραβρεθεί και θα αναλύσει τη τρέχουσα πολιτική κατάσταση, ο Γραμματέας
ΝΕ Φθιώτιδας Διον. Δολιανίτης επικεφαλής κλιμακίου μελών της Ν.Ε.

8 σχόλια:

  1. Αγαπητέ Βασίλη α)Είμαι μέλος της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Πελασγίας β)Είμαι ένας από τους επώνυμους "προδότες" σύμφωνα με τα "ΕΔΩ ΠΙΘΑΡΙΑ" γ)Είμαι στις καταστάσεις προδοτών του κ Χρ.Πούλου(υποψήφιου και εκλεκτού του ΠΑΣΟΚ στις προηγούμε- νες Δημοτικές Εκλογές), όπως είσαι άλλωστε και εσύ και άλλοι 290 συμπολίτες μας,προφανώς μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ,σύμφωνα πάντα με τα ενημερωμένα "ΕΔΩ ΠΙΘΑΡΙΑ". Επειδή μέχρι σήμερα, τα περί"προδο- τών" και "καταστάσεων προδοτών" κλπ δεν ΔΙΑΨΕΥΣΘΗΚΑΝ αλλά και ούτε ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΗΚΑΝ τόσο από την Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Πελασγίας, όσο και από τον κ.Χρ. Πούλο, ως ΩΦΕΙΛΑΝ και επειδή εγώ δεν θα προσέλθω στην συγκέντρωση της Παρασκευής για ευνόητους λόγους, παρακαλώ όπως το όλον θέμα ("προδότες","καταστάσεις προδοτών" κλπ τεθεί υπόψη τλοσο των μελών της Τ.Ο., όσο και του Γραμματέα Ν.Ε. Φθ/δας κ.Δολιανίτη για τη λήψη σχετικών αποφάσεων. Ευχαριστώ.
    Υ.Γ. Όσοι επικαλεσθούν προβοκά τσιες και τυχόν ανόητους που έγραψαν δήθεν στο Ιντερνέτ όπως λένε,θυμίζω ότι το όλον θέμα συζη τήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Πελασγίας με αίτηση του κ.Χρ.Πούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΩ ΑΝ Ο ΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΠΟΥ ΩΦΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ.ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΡΟΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ.ΑΣ ΜΗ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΟΛΙΑΝΙΤΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΠΕΛΑΣΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ.ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΔΥΟ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να έλθει ο Χρηστάκης με τα πιθάρια του,να φωνάξετε και εμάς για να κάνουμε το χάζι μας και να γελάσουμε λίγο...αχ έρμο ΠΑΣΟΚ σε τι χέρια έπεσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η συνέλευση είναι ανοικτή για μέλη και φίλους ,όποιος νοιώθει ότι έχει κάτι να πει ,κάτι να προτείνει ας πάρει τον λόγο ,αφορισμοί και ύβρεις δεν ταιριάζουν στη μεγάλη δημοκρατική παράταξη.Γνωρίζω ότι πολλοί σύντροφοι είναι πικραμένοι γιατί ποτέ δεν έγινε ο περιβόητος απολογισμός για τα αίτια της ήττας στις δημοτικές εκλογές.Είμαι σίγουρος ότι οι σκεπτόμενοι πολίτες έχουν βγάλει τα συμπεράσμα τα τους.Αυτό που τώρα προέχει είναι να βάλουμε όλοι μας ένα χεράκι για το καλό του κινήματος να ξεφύγουμε επιτέλους από το εγώ και να πάμε στο εμείς,οι αλαζόνες του περελθόντος πρέπει να πήραν το μάθημα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άσε Βασίλη τις φιλοσοφίες.
    Την Παρασκευή στη συνέλευση τον Πούλο θα τον καλέσουμε¨:
    1. Αν αποδοκιμάζει τα γραφόμενα περί προδοτών.
    2. Να μας εξηγήσει γιατί έχασε τις εκλογές γιατί στον τότε απολογισμό με τον Κυριόπουλο δεν τόλμησε να έλθει στην οργάνωση και τα έπινε με τον Γκαμαλέτσο στο Στέφανο όταν εμείς
    κοντέψαμε να διαλυθούμε για χάρη του.
    3. Να μας εξηγήσει πού ήταν στις εθνικές εκλογές όταν δεν πέρασε ούτε μια φορά από το εκλογικό κέντρο.
    4. Τώρα είναι ο Δολιανίτης Γραμματέας και θα καλοπεράσει,τα αστειάκια της παρέας του τελειώσανε,ας κατέβει μόνος του στις εκλογές, στο τοπικό ΠΑΣΟΚ δεν έχει καμία θέση.
    5. Αυτά τα λίγα και τον περιμένουμε όχι να τον αναστήσουμε όπως μας κατηγορούν μερικοί αλλά επιτέλους να ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ.
    Εσύ Βασίλη κάνε στη άκρη γιατί ομελέτα δεν γίνεται αν δεν σπάσουν αυγά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμε σύντροφε ,ούτε φιλοσοφίες λέω και φυσικά ούτε στην άκρη θα κάνω.Λέω το αυτονόητο ,το ΠΑΣΟΚ απεχθάνεται την ανωνυμία ,είμαστε ένα ανοικτό κίνημα στο κατώφλι της εξουσίας και είναι κρίμα να αναμοχλεύουμε παλιά πάθη,τα οποία σε τελευταία ανάλυση εγώ τα έφαγα στη πλάτη μου.Αν κάποιος θέλει να θέσει ένα θέμα..ιδού η Ρόδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΑΠΟΨΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ,ΤΙ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΣΑΝΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά