Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Τόνια Αντωνίου στη ΛΑΡΚΟ.

*Στην Ημερίδα που διοργάνωσαν τα σωματεία των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ συμμετείχε και μίλησε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Τόνια Αντωνίου.*


Στην ομιλία της η κ. Αντωνίου αναφερόμενη στην δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει η επιχείρηση μέσα στις συνθήκες της διεθνούς κρίσης, υπενθύμισε ότι το ΠΑΣΟΚ είχε προειδοποιήσει από το 2006 για τους κινδύνους που εγκυμονούσε η πολιτική της διοίκησης, ενώ έχει φέρει επανειλημμένα το θέμα στη Βουλή, έχει καταγγείλει το μεγάλο σκάνδαλο με τα προθεσμιακά συμβόλαια προπώλησης νικελίου και έχει ζητήσει την παρέμβαση του εισαγγελέα για αυτήν την υπόθεση. Η κ. Αντωνίου επισήμανε ότι «επειδή το νικέλιο είναι ένα προϊόν υπό χρηματιστηριακή διαπραγμάτευση, η τιμή του κινείται άλλοτε ανοδικά και άλλοτε καθοδικά. Τα τελευταία τρία χρόνια που η τιμή του προϊόντος ήταν πολύ υψηλή ήταν μοναδική η ευκαιρία να βγάλει μεγάλα κέρδη η επιχείρηση και να καλύψει τα προβλήματα που παρουσιάζονται σήμερα λόγω της κρίσης. Αντί για αυτό όμως υπήρξε κακοδιαχείριση, αυθαιρεσία, κομματική και πελατειακή πολιτική και τελικά λεηλασία του εθνικού πλούτου από τη διοίκηση που είχε διορίσει η κυβέρνηση».

Στη συνέχεια η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ανέφερε χαρακτηριστικά: «δεν ήρθαμε εδώ όμως για να κάνουμε το μνημόσυνο της ΛΑΡΚΟ, αλλά για να προτείνουμε λύσεις» και επισήμανε ότι «από την πλευρά της διοίκησης δεν έχει παρουσιαστεί κανένα επιχειρησιακό σχέδιο για τη διαχείριση και την υπέρβαση της κρίσης», ενώ ανακοίνωσε ότι το ΠΑΣΟΚ πρόκειται να καταθέσει για το θέμα αυτό και νέα Επίκαιρη Επερώτηση στη Βουλή.

Τέλος, η κ. Αντωνίου τόνισε ότι σήμερα η ΛΑΡΚΟ χρειάζεται την κρατική στήριξη για να ξεπεράσει την κρίση και ότι το ΠΑΣΟΚ δεσμεύεται να το πράξει διατηρώντας παράλληλα το δημόσιο έλεγχο της επιχείρησης, όπως έκαναν και στο παρελθόν οι κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου και του Κώστα Σημίτη σε ανάλογες κρίσεις.




4 σχόλια:

  1. Κυρία Αντωνίου βαλε καμιά πρόσφατη αρετουσαριστη φωτογραφία σου σε ιδα και δεν σε γνώρισα μεγαλώνουν οι άνθρωποι κοπέλα μου , βουλευτής νομίζω ότι είσαι όχι τραγουδίστρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εεεεεεεεε.....κύριε.
    συγνώμη που ρωταω.
    Αλλά η κυρια αντωνιου τι δουλεια κανει-εκανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήταν υπάλληλος του ΟΤΕ έως να εκλεγεί βουλευτής.
    Εσύ τι θα ήθελες δηλαδή να πάρει μια αξίνα και να αρχίσει το σκάψιμο;
    Τουλάχιστον δεν τα βρήκε όλα έτοιμα ,να είναι γόνος πολιτικής οικογένειας και να μην έχει δουλέψει πραγματικά ούτε 5 λεπτά στη ζωή της.
    (Ντόρα-Κωστάκης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά