Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Ζητείται υπεύθυνη απάντηση.


Κατά τη συζήτηση για την έγκριση του προϋπολογισμού έτους 2009 για τον Δήμο Πελασγίας , από τα πιο επίσημα χείλη ακούστηκε ότι κάποιοι από την απελθούσα δημοτική αρχή έχουν επιστρέψει το ποσό των 12.000 ευρώ στο ταμείο του Δήμου.
Επειδή σωστός πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης θα θέλαμε να μάθουμε επίσημα και να ενημερώσουμε με τη σειρά μας τους πολίτες της Πελασγίας :
1. Ποιοι επέστρεψαν τα χρήματα ;
2. Γιατί τα επέστρεψαν;
3. Είναι σχετικό το θέμα με τον οικονομικό έλεγχο στο Δήμο από το Υπουργείο Οικονομικών;
Θα περιμένουμε μια επίσημη απάντηση, γιατί στα πλαίσια της πολιτικής αντιπαλότητας δεν πρέπει να πέφτουν
σκιές και υποψίες επί δικαίων και αδίκων , τέτοιες καταστάσεις αν δεν ευσταθούν, οδηγούν σε ακραία φαινόμενα και δεν προάγουν τη δημοκρατική λειτουργία του Δήμου.

14 σχόλια:

  1. ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ
    ΑΚΟΥΣΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αφου το ξεκινησες θα εχεις στοιχεια
    γραψτα ολα να ξερουμε με ποιους εχουμε να κανουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στις 10 Φλεβάρη έχουν δικαστήριο για τη οικονομική κατάχρηση στο νερό, τώρα επιστρέφουν 12000 ευρώ , τι γίνεται ,ΤΙΠΟΤΑ δεν λειτουργούσε σωστά.
    Στη λαϊκή συνέλευση του Ιουνίου θα τα αναφέρει όλα ο Δήμαρχος αρκετά τους κάλυψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ

    Κουφάλες κατσαπλιάδες πρώην και νυν αγροτοπατέρες, με τις πολυκατοικίες σας, με τις αμαξάρες σας, με τις σαμπάνιες σας, με τα κουμάρια σας στο καζίνο της Ξάνθης, με τα χρηματιστήριά σας, με τις δίμετρές σας, με τον μπακαλόγατο τον νομάρχη σας, με τους άβουλους «βολευτάς» σας, με την απολίτικη καθοδηγούμενη των οικονομικών συμφερόντων Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ ΡΟΔΟΠΗΣ, 2446 μέρες φυλακή ρίξατε στον τελευταίο αριστερό τσιφλικά αγροτοσυνδικαλιστή, πρόεδρο της ΕΑΣ Ροδόπης σύντροφο Νίκο Σκοπιανό.
    Πλήρωσε το «τίμημα» των δικών σας οικονομικών αρπαχτών, ο τίμιος και καλοκάγαθος Νίκος Σκοπιανός , και μετά την άδικη «καταδίκη του», εξαφανισθήκατε από «προσώπου γής», κουφάλες κατσαπλιάδες.
    Κουφάλες κατσαπλιάδες είστε συνονθύλευμα σοσια-ληστών, χουντικών ανέυθυνων απατεώνων και μπατακτσήδων.
    Κουφάλες κατσαπλιάδες, γίνατε αφεντικά καταληστεύοντας την περιουσία των συμπατριωτών μας μουσουλμάνων με τα χουντικά δάνεια «εθνικής σκοπιμότητας», εκείνη την ζοφερή εποχή το παίζατε πατριώτες, και στη συνέχεια σοσια-ληστές.
    Κουφάλες κατσαπλιάδες αγροτοπατέρες αφού τα «οικονομήσατε», τώρα ξεπουλάτε όσο- όσο την ακίνητη περιουσία της ΕΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ, για να εξαφανισθούν οι απάτες σας, αφού οι εργαζόμενοι (παιδιά, γαμπροί και νύφες των αντιπροσώπων) θα λάβουν τα χρωστούμενα μηνιάτικα, θα το βουλώσουν και δεν θα μιλήσουν για τις απάτες του παρελθόντος που κληρονόμησε ο Νίκος Σκοπιανός.
    Άσωτοι κουφάλες κατσαπλιάδες αγροτοπατέρες, ποια ακίνητη περιουσία ξεπουλάτε;
    Αυτήν που έφτιαξαν 3 γενιές προσφύγων συνεταιριστών με τον τίμιο ιδρώτα τους;
    Ούτε ντροπή ούτε τσίπα έχετε.
    Κατσαπλιάδες πρώην και νυν αγροτοπατέρες να απαιτήσετε τα 650000 Ευρώ με τους νόμιμους τόκους από την ΜΚΟ «ΑΛΛΗΛΛΕΓΓΥΗ» του Ευριπίδη Στυλιανίδη και του Μακαριστού Αρχιεπίσκοπου Χριστόδουλου. Σας πήρανε τα σιτάρια βερεσέ κάποιοι τα οικονομήσανε κάνανε την πολιτική τους και ο επισιτισμός στον λοιμοκτονούντα λαό της Αφρικής δεν έφθασε ποτέ, πέταξε το σιτάρι όπως τα κοτόπουλα. Ο Φουρμελάδης κατοικοεδρεύει στην Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης, είναι κολλητός του Μητροπολίτη Άνθιμου. Αύριο το πρωί τα τρακτέρ έξω από την Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης, τζάμπα μάγκες έ τζάμπα μάγκες.
    Σύντροφε, Νίκο μην φοβάσαι, η κοινωνία της Ροδόπης ΓΝΩΡΊΖΕΙ ποια είναι η δημοκρατική οικογένεια του Στέργιου Σκοπιανού, βγάλε τις απάτες τους στη φόρα και θα καταξιωθείς, γιατί είσαι αθώος και τίμιος, εκμεταλλεύτηκαν την καλοσύνη σου, και την αγάπη σου στο συνεταιριστικό κίνημα και στην δημοκρατία.
    Οι κατατσαπλιάδες βολτάρουν ελεύθεροι και ωραίοι και σε ρίχνουν λάσπη με κουβάδες.

    Ο ΞΥΠΟΛΥΤΟΣ ΡΩΜΙΟΓΥΦΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΠΟΥΛΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΠΙΑΝΕΤΑΙ....ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΟΚΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ....ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ, ΘΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ...ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΤΟΥ ΟΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε Βασίλη, γιατί άλλη μια φορά γράφεις σαν ανώνυμος?.
    Όλοι γνωρίζουμε πως και τα 3 πρώτα σχόλια είναι δικά σου...ποιον κοροιδεύεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για πολλοστή φορά θα επαναλάβω:
    Το πολύ γαρ της θλίψης γεννά παραφροσύνη.
    Επειδή δεν διαθέτω γνώσεις ψυχιατρικής δεν θα δώσω συμβουλές ,μια εξέταση όμως θα ωφελούσε.
    ΥΓ Γιατί να γράψω μόνο 3 και όχι 13 ή 23 ;Στο αρχικό θέμα που έχει την υπογραφή μου τι έχεις να πεις ;Είναι ψέμα;
    Απάντησε επώνυμα αν έχεις τα κότσια
    για να λάβεις τις κατάλληλες απαντήσεις(φωτοτυπίες εγγράφων)
    αλλιώς μείνε στο σκοτεινό λαγούμι σου, αν σου πάτησα τον κάλο ,περαστικά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΙ ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ, ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥς ΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΑ.ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ; TI ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ.ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΒΡΩΜΙΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 12.ooo ευρω δια δυο 6000 ο καθενας
    ακουμπησανε τα γεροντακια.
    ξιστικανε στη γκλιτσα του βλαχοδημαρχου οπως λενε και τα ακουσανε τη περασμενη παρασκευη ...α α..να μη ξεχασουμε περάστε ρε καρμιριδες να πληρωσετε και τον λογαριασμο του ΟΤΕ...γκε..γκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΙ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΕΡΙΨΕ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ Η ΠΕΡΕΙΦΕΡΕΙΑ?ΧΑΧΑΧΑΧΧ ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΡΕΣΤΕ..ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΤΥΧΕΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΥΣΟΥΜΕ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΝΕΙ ΣΩΣΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΝΕΙ ΟΛΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΝΙΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝΩΝΥΜΕ 11:25
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ,ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ,ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ, ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ 12ΟΟΟ ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ ; ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΝ ΞΕΧΡΕΩΣΑΝ ;ΠΟΣΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΧΑΝ ΚΙΝΗΤΑ;ΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΤΙΝΙΣΤΙΚΑ ΟΠΩς Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ Ο ΚΑΤΙΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ.
    ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΘΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΙΝΟΥ ΣΑΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ανωνυμε ΒΑΣΙΛΗ των 8.50 γιατι τσαντιζεσαι οταν θιγει καποιος τον κολητο σου δημαρχο.συμβουλεψε τον, σαν κολητος συμβουλατορας του που εισαι, να δωσει στην δημοσιοτητα το πορισμα των 12000 Ε για να ριχτει απλετο φως

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά