Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

Δεν τρώμε κουτόχορτο....

Η διαφορά της ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ που προηγείται είναι 3,6% αλλά ο Καραμανλής εξακολουθεί να είναι πιο κατάλληλος του Παπανδρέου με 45%, - 32,7%. Πρόκειται για τη νέα δημοσκοπική ανακάλυψη της GPO του κ. Θεοδωρικάκου, πρώην γραμματέα της ΚΝΕ. Κι ύστερα σου λένε ότι το ΚΚΕ δεν στηρίζει τον Καραμανλή.
http://kourdistoportocali.blogspot.com/

4 σχόλια:

  1. Εντάξει, με τόσες χιλιάδες πληροφορίες που κυκλοφορούν στα blogs, μοιραίο είναι να διακινούνται και πολλές "παπάρες" (που έλεγε κι ο Σουφλιάς), ενίοτε δε και "κουρδιστές". Ο Θεοδωρικάκος είναι τόσο ΚΚΕ όσο και ο... Ανδρουλάκης! Ή μάλλον όσο και ο Πρετεντέρης. Ήταν πράγματι για ένα φεγγάρι γραμματέας της ΚΝΕ. Στη διάσπαση του ενιαίου ΣΥΝ, το 1991, αποχώρησε από το ΚΚΕ και τάχθηκε με τον ΣΥΝ. Το 1993 η τότε πρόεδρος του ΣΥΝ Μαρία Δαμανάκη διέγραψε τον Μίμη Ανδρουλάκη (μάλλον δικαιολογημένα, με βάση κάποια γεγονότα της εποχής - άλλο που μετά, ξανασμίξαν τ' αηδόνια στο μεγάλο χωνευτήρι που λέγεται ΠΑΣΟΚ). Τότε αποχώρησαν από τον ΣΥΝ καμιά δεκαριά στελέχη, μεταξύ αυτών και ο Θεοδωρικάκος. Άλλοι πήγαν στο ΠΑΣΟΚ, άλλοι σπίτι τους. Ο Ανδρουλάκης και ο Θεοδωρικάκος δεν εντάχθηκαν στο ΠΑΣΟΚ, το υποστήριζαν όμως σε εκλογικές αναμετρήσεις. Για τον Μίμη τον αμίμητο η συνέχεια είναι γνωστή. Ο Θεοδωρικάκος, πριν από 5-6 χρόνια (ίσως και περισσότερα) ίδρυσε την εταιρία μετρήσεων GPO και πολύ σύντομα έπιασε πελάτη διαρκείας τον Πρετεντέρη. Η αξιοπιστία των μετρήσεων της GPO συνήθως είναι ικανοποιητική. Όχι τόσο όσο της ΜΡΒ ή της VPRC ή της Public Issue αλλά και σχεδόν ανύπαρκτη όσο ορισμένων άλλων εταιριών.
    Δια ταύτα: Προσοχή! Μερικά πορτοκάλια είναι γεμάτα κουκούτσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σημείωση για το προηγούμενο: Παραλήφθηκε ένα "όχι". Το σωστό είναι: "Όχι τόσο όσο της ΜΡΒ ή της VPRC ή της Public Issue αλλά όχι και σχεδόν ανύπαρκτη όσο ορισμένων άλλων εταιριών".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μικρό φεγγάρι, ένα φεγγάρι , ο λεβέντης αυτός είχε διατελέσει Γραμματέας της ΚΝΕ.
    Μη πυροβολείτε τον ταχυδρόμο που σας φέρνει την κακή είδηση...
    Προσωπική μου άποψη , από τη στιγμή που οι εταιρείες δημοσκοπήσεων αναλαμβάνουν κρατικές δουλειές είναι
    αναξιόπιστες.ΟΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κανένα δεν πυροβολούμε κύριε διαχειριστά. Πολύ περισσότερο τον "ταχυδρόμο". Αν έχουμε κάποιες παρατηρήσεις για κάποιες "επιστολές" και τις δημοσιοποιούμε, δεν σημαίνει ότι μας φταίει ο "ταχυδρόμος". Άσε που τον συγκεκριμένο τον αγαπάμε, γι αυτό και (εκτός των άλλων) παρακολουθούμε και το blog του καθημερινά. Εν προκειμένω, για τον ισχυρισμό ότι "το ΚΚΕ στηρίζει τον Καραμανλή", άλλα επιχειρήματα θα πρέπει να προβληθούν (αν υπάρχουν) και όχι αστειότητες του στυλ "ο πρώην γραμματέας". Στο ΠΑΣΟΚ (κυρίως), αλλά και στη ΝΔ σιτίζονται (πολιτικά εννοώ) ένα σωρό πρώην του ΚΚΕ, της ΚΝΕ, του "Ρήγα", ακόμη και της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.
    Υ.Γ.: Συμμερίζομαι τη γνώμη σου για τις εταιρίες δημοσκοπήσεων, αν και ορισμένων οι προβλέψεις συνήθως επαληθεύονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά