Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Τι τρέχει με τις δημοσκοπήσεις ;


Τι πρέπει να γίνει για να ανακάμψει η κυβέρνηση, να μειωθεί κι άλλο η διαφορά στις δημοσκοπήσεις και να πάμε σε πρόωρες εκλογές; Είναι απλό: να παραλύσει, όπου δεν έχει ακόμα παραλύσει, η κυκλοφορία λόγω των αγροτικών μπλόκων. Το συμπέρασμα προκύπτει αβίαστα από τη δημοσκόπηση της GPO (Μέγκα), η οποία έδειξε τη μεγαλύτερη μέχρι τώρα μείωση της διαφοράς μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. Ολες οι προηγούμενες έρευνες έδειξαν ότι οι τελευταίες πρωτοβουλίες Καραμανλή (ανασχηματισμός κ.ά.) ελάχιστη απόδοση είχαν, καθώς το κλείσιμο της «ψαλίδας» ήταν μόλις μεταξύ μισής και μιας μονάδας. Μόλις ξέσπασαν οι αγροτικές κινητοποιήσεις, η διαφορά μειώθηκε -ω του θαύματος!- κατά μιάμιση μονάδα. Η δημοσκόπηση αυτή έγινε την περασμένη Πέμπτη και Παρασκευή και προχθές Δευτέρα, δηλαδή όταν σχεδόν όλη η Ελλάδα ήταν αποκλεισμένη από τα τρακτέρ! Τι συμβαίνει; Ο αποκλεισμός των δρόμων δεν επηρεάζει καθόλου τη ζωή ή τη διάθεση των ψηφοφόρων (έστω των ερωτηθέντων), που δεν βλέπουν καμία κυβερνητική ευθύνη; Ή οι ψηφοφόροι (έστω αυτοί που ρωτήθηκαν) είναι τόσο μαζοχιστές που... απολαμβάνουν την κατάσταση και επιβραβεύουν την κυβέρνηση; Ο,τι κι αν συμβαίνει, δεν έχει η κυβέρνηση παρά να ακολουθήσει την ίδια συνταγή: να ενθαρρύνει κι άλλες επαγγελματικές ομάδες να βγουν στους δρόμους, να τους δώσει ένα πακέτο με εκατομμύρια, αυτές να το απορρίψουν, η ψαλίδα στα γκάλοπ να εκμηδενιστεί, ο Καραμανλής να θριαμβεύσει ως στιβαρός ηγέτης. Και μετά να ξυπνήσουμε...
Ελευθεροτυπία

1 σχόλιο:

  1. ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ

    Κουφάλες κατσαπλιάδες πρώην και νυν αγροτοπατέρες, με τις πολυκατοικίες σας, με τις αμαξάρες σας, με τις σαμπάνιες σας, με τα κουμάρια σας στο καζίνο της Ξάνθης, με τα χρηματιστήριά σας, με τις δίμετρές σας, με τον μπακαλόγατο τον νομάρχη σας, με τους άβουλους «βολευτάς» σας, με την απολίτικη καθοδηγούμενη των οικονομικών συμφερόντων Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ ΡΟΔΟΠΗΣ, 2446 μέρες φυλακή ρίξατε στον τελευταίο αριστερό τσιφλικά αγροτοσυνδικαλιστή, πρόεδρο της ΕΑΣ Ροδόπης σύντροφο Νίκο Σκοπιανό.
    Πλήρωσε το «τίμημα» των δικών σας οικονομικών αρπαχτών, ο τίμιος και καλοκάγαθος Νίκος Σκοπιανός , και μετά την άδικη «καταδίκη του», εξαφανισθήκατε από «προσώπου γής», κουφάλες κατσαπλιάδες.
    Κουφάλες κατσαπλιάδες είστε συνονθύλευμα σοσια-ληστών, χουντικών ανέυθυνων απατεώνων και μπατακτσήδων.
    Κουφάλες κατσαπλιάδες, γίνατε αφεντικά καταληστεύοντας την περιουσία των συμπατριωτών μας μουσουλμάνων με τα χουντικά δάνεια «εθνικής σκοπιμότητας», εκείνη την ζοφερή εποχή το παίζατε πατριώτες, και στη συνέχεια σοσια-ληστές.
    Κουφάλες κατσαπλιάδες αγροτοπατέρες αφού τα «οικονομήσατε», τώρα ξεπουλάτε όσο- όσο την ακίνητη περιουσία της ΕΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ, για να εξαφανισθούν οι απάτες σας, αφού οι εργαζόμενοι (παιδιά, γαμπροί και νύφες των αντιπροσώπων) θα λάβουν τα χρωστούμενα μηνιάτικα, θα το βουλώσουν και δεν θα μιλήσουν για τις απάτες του παρελθόντος που κληρονόμησε ο Νίκος Σκοπιανός.
    Άσωτοι κουφάλες κατσαπλιάδες αγροτοπατέρες, ποια ακίνητη περιουσία ξεπουλάτε;
    Αυτήν που έφτιαξαν 3 γενιές προσφύγων συνεταιριστών με τον τίμιο ιδρώτα τους;
    Ούτε ντροπή ούτε τσίπα έχετε.
    Κατσαπλιάδες πρώην και νυν αγροτοπατέρες να απαιτήσετε τα 650000 Ευρώ με τους νόμιμους τόκους από την ΜΚΟ «ΑΛΛΗΛΛΕΓΓΥΗ» του Ευριπίδη Στυλιανίδη και του Μακαριστού Αρχιεπίσκοπου Χριστόδουλου. Σας πήρανε τα σιτάρια βερεσέ κάποιοι τα οικονομήσανε κάνανε την πολιτική τους και ο επισιτισμός στον λοιμοκτονούντα λαό της Αφρικής δεν έφθασε ποτέ, πέταξε το σιτάρι όπως τα κοτόπουλα. Ο Φουρμελάδης κατοικοεδρεύει στην Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης, είναι κολλητός του Μητροπολίτη Άνθιμου. Αύριο το πρωί τα τρακτέρ έξω από την Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης, τζάμπα μάγκες έ τζάμπα μάγκες.
    Σύντροφε, Νίκο μην φοβάσαι, η κοινωνία της Ροδόπης ΓΝΩΡΊΖΕΙ ποια είναι η δημοκρατική οικογένεια του Στέργιου Σκοπιανού, βγάλε τις απάτες τους στη φόρα και θα καταξιωθείς, γιατί είσαι αθώος και τίμιος, εκμεταλλεύτηκαν την καλοσύνη σου, και την αγάπη σου στο συνεταιριστικό κίνημα και στην δημοκρατία.
    Οι κατατσαπλιάδες βολτάρουν ελεύθεροι και ωραίοι και σε ρίχνουν λάσπη με κουβάδες.

    Ο ΞΥΠΟΛΥΤΟΣ ΡΩΜΙΟΓΥΦΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά