Κυριακή 1 Μαρτίου 2009

Παπαθανασίου : Θα πέσουμε !


Μου λένε- και δεν θέλω διαψεύσεις- ότι στο πρώτο τετ-α-τετ του κ. Ι.Παπαθανασίου με τον κ. Χ.Αλμούνια στο γραφείο του δεύτερου, που έγινε τον Ιανουάριο, δεν επικράτησε η συνήθης διπλωματική ανταλλαγή απόψεων. «Εσείς και ο κ.Αλογοσκούφης μας λέγατε ότι οι προκάτοχοί σας έστελναν πλαστά στοιχεία και εσείς στέλνετε τρεις και πέντε φορές περισσότερο πλαστά στοιχεία» ξεκίνησε τον βομβαρδισμό ο επίτροπος. «Κανονίστε να συμμαζευτείτε,να μαζέψετε τις δαπάνες,να παγώσετε μισθούς,να αλλάξετε το Ασφαλιστικό,γιατί αν χρεοκοπήσετε μπορεί να γλιτώσετε το ΔΝΤ,αλλά θα έλθουμε εμείς και θα σας φορέσουμε το κοστούμι του ΔΝΤ». «Αν τα κάνουμε όλα αυτά θα πέσουμε» σχολίασε ο κ. Παπαθανασίου. «Αδιαφορώ αν θα πέσετε,θα έλθουν οι άλλοι και θα τα κάνουν» αντέτεινε ο επίτροπος. «Και οι άλλοι θα πέσουν αν τα κάνουν» απάντησε ειρωνικά ο υπουργός Οικονομίας. «Τότε κανονίστε να τα κάνετε μαζί» ήλθε η αναιδής απάντηση. Ίσως είναι σύμπτωση, αλλά από τότε ο κ. Κ.Καραμανλής μιλάει για... «συναίνεση»
Βηματοδότης

3 σχόλια:

  1. δεν είναι δεξιοί είναι ΑΔΕΞΙΟΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτές οι λεπτομέρειες σε διαλόγους μεταξύ σοβαρών αντρών με συγκλόνιζαν ανέκαθεν! Με συγκλονίζουν επίσης λεπτομέρειες όπως, οτι "έβιξε" ο Αλμούνια,¨"φταρμίστηκε" ο Παπαθανασίου, "έκλασε" λίγο ο Αλμούνια και ζητησε συγνώμη,"έξισε" λίγο τη μύτη του ξανά ο Παπαθανασίου και το έκανε"μπαλάκι" και το πέταξε απάνω στον Αλμούνια και άλλα τέτοια ΦΑΙΔΡΑ!!! που είναι κρίμα να μην τα αναφέρει ο Βηματοδότης να τα απολαύσουμε!
    ¨Ένα μεγάλο ΉΜΑΡΤΟΝ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά