Κυριακή 22 Μαρτίου 2009

Στο καλό....






Εμείς τι φταίμε να περιμένουμε....
τη κακομοίρα τη Ντόρα δεν τη λυπάσαι ,της έχεις κάνει τα νεύρα λάστιχο.
Πάντως εμείς λέμε " στο καλό και να μας γράφεις"

5 σχόλια:

  1. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ (ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ) ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΓΙΑΤΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ ΑΝ ΦΥΓΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ. ΠΑΕΙ ΧΑΘΗΚΑΜΕ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ(ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΠΟΥ) ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ. ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΣ, ΑΦΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΩΝΙΑ. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ,ΜΑΝΑ,ΠΑΙΔΙΑ,ΣΥΖΥΓΟ. ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝ-ΑΛΗΔΕΣ ΕΤΣΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ? ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙΣ!!! ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ? ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια "ανωνυμε" για το ωραίο λιβελογράφημα το θέμα με τους Καραμανλήδες είναι οτι επισρέφουν όταν διάφοροι "παπατζήδες" με τα καμωματά τους ρίχνουν την χώρα στο γκρεμό.
    Είναι αισχρό και αδιανόητο για κάθε νοήμωνα Έλληνα να πιάνει στο "βρωμοπληκτρολογιό" του ο κάθε τυχάρπαστος ανώνυμος μια μάνα και τα παιδιά της, έστω κι αν πρόκειται και για την "Μήδεια"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΑΛΙΕΑ ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΜΕΤΑ ....ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ (ΤΗ ΝΑΤΑΣΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπιμπελό.
    Μόνο το μπιμπελό του λείπει.
    Τον έχει αρπάξει βίαια στην αγκαλιά του και τον νανουρίζει. Ο Σουφλιάς, τον Καραμανλή!
    Ο άνθρωπος που θα γινόταν Βασιλιάς, πνίγεται στο βυθό της ασχετοσύνης του, κουνώντας διαρκώς τα χέρια του-ικετεύοντας βοήθεια. Αυτό που του απέμεινε είναι το κούνημα των χεριών του. Της δεξιάς και της αριστερής παλάμης του. Σαν μωρό τους πρώτους μήνες, βγάζει άναρθρες καραυγούλες για την οικονομική κρίση, τις μεταρρυθμίσεις, τη γνωστή τσίχλα που μασάει διαρκώς το τελευταίο καιρό. Ο Καταλληλότερος, φοβάται. Τρέμει την ώρα που θα του τσιμπήσουν το μάγουλο και θα του ζητήσουν να τους αδειάσει τη γωνιά.
    Τρέμει το Μητσοτακέικο: η ιδέα οτι θα τον γελοιοποιήσει η Ντόρα, όπως ο Γιώργος τον Σημίτη, είναι μόνιμος εφιάλτης του.Τσίμπησε το τυρί των νταβατζήδων, μέσα στη βαθιά απελπισία του.
    Του επέβαλλαν να βγει μπροστά ο Σουφλιάς, σαν ανάχωμα στη Ντόρα, στον Επίτιμο.
    Ενας τσοπάνης λοιπόν, ο Σουφλιάς, παίρνει τις τύχες του λαού στα χέρια του.
    Ελλάδα, 2009...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι κρίμα "ανώνυμε" (10:34) να αναφέρουμε τις μανάδες μας, να τις αποκαλούμε "φουκαριάρες", εκτός και αν πραγματικά είναι επειδή τυχαίνει να έχουν παιδιά σαν και "εμάς"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά