Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

Δεύτερη δικογραφία για Παυλίδη στη Βουλή


Με μεγάλη καθυστέρηση φαίνεται πως έρχεται στη Βουλή και δεύτερη δικογραφία στην οποία εμπλέκεται ο πρώην υπουργός Αιγαίου Αρ. Παυλίδης. Αφορά διαγωνισμούς για τα δρομολόγια της άγονης γραμμής της Δωδεκανήσου. Περίπτωση στην οποία καταγγέλλονται και πάλι τα γνωστά: αδιαφάνεια, μίζες, φωτογραφικές προκηρύξεις.

Εμείς σημειώνουμε ένα στοιχείο. Στις 11 Ιανουαρίου του 2006, δηλαδή τρία χρόνια πριν, έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου επιστολή του δημάρχου της Τήλου Τ. Αλιφέρη, προς τον πρωθυπουργό, στην οποία, μεταξύ άλλων, αναγράφονταν τα εξής για το πώς γίνονται οι αναθέσεις των άγονων γραμμών: «Η ανάθεση γίνεται με ιδιαίτερα μεγάλη επιδότηση, ενώ έχουν αποκλειστεί προσφορές χαμηλότερου κόστους με τα ίδια ποιοτικά χαρακτηριστικά. Είναι τέτοια η δυσαναλογία κόστους-οφέλους, που από τις επιδοτήσεις και μόνο η πλοιοκτήτρια εταιρία σε δέκα μήνες θα εισπράξει περισσότερα χρήματα από όσο κοστίζει το πλοίο».

Ερωτήματα: Την διάβασε την επιστολή ο πρωθυπουργός; Την διάβασε κάποιος άλλος στο γραφείο του; Και τι έκαναν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά