Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Το νέο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ


και τι σκέφτηκε ο Καραμανλής για να καταλήξει στις επιλογές του:

1. Θεόδωρος Ρουσόπουλος, πρώην υπουργός Επικρατείας. Ο πρόεδρος κ. Καραμανλής αποφάσισε να τον τιμήσει για τη μεγάλη συνεισφορά του στην παράταξη
2. Γιώργος Βουλγαράκης, πρώην υπουργός Πολιτισμού αλλά και Δημόσιας Τάξης. Ο πρόεδρος κ. Καραμανλής θεωρεί ότι οι γνώσεις του σε ζητήματα off-shore θα λειτουργήσει θετικά για την ευρωομάδα της ΝΔ αλλά και του Λαϊκού κόμματος
3. Παυλίδης Αριστοτέλης, πρώην Υπουργός Αιγαίου. Η άρτια γνώση του σε ζητήματα διαφθοράς και χρηματισμού πολιτικών προσώπων μπορεί να αναδειχθεί καλύτερα στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο είπε ο πρόεδρος.
4. Βύρων Πολύδωρας, πρώην υπουργός Δημοσίας Τάξεως. Εισηγητής του νέου σπορ στο οποίο επιδίδονται οι Πακιστανοί στην Ελλάδα ή αλλιώς απαγωγές,. Αν δεν εκλεγεί θα πρέπει να τον ξανακατεβάσω στη Β' Αθηνών σκέφτηκε ο τιτανοτεράστιος.
5. Ζαχόπουλος Χρήστος, πρώην γενικός γραμματέας υπουργείου πολιτισμού. Οι γνώσεις του γύρω από το χώρο του πολιτισμού κρίθηκαν απαραίτητες για αυτό το ψηφοδέλτιο νίκης είπε ορθά κοφτά στους στενούς του συνεργάτες ο παμμέγιστος.
6. Πέτρος Δούκας, πρώην υφυπουργός Οικονομίας. Ενόψει της έκδοσης ευρωομολόγου η πλήρης κατάρτισή του σε αυτό τον τομέα τον καθιστά ιδανικό εισηγητή εκ μέρους της ΝΔ απεφάνθη αφού είχε τελειώσει μια πίτα γύρο σε δύο μπουκιές.
7. Σάββας Τσιτουρίδης, πρώην Υπουργός Γεωργίας. Και μόνο το γεγονός ότι έχει κάνει δύο φορές come back τον καθιστά άξιο μιας εκλόγιμης θέσης στο ψηφοδέλτιο, έχει και καλά πανεπιστήμια εκεί.
8. Βασίλης Μαγγίνας, πρώην υπουργός Εργασίας. Οι γνώσεις του για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ιδιοκτήτης αναψυκτηρίου) αλλά και τη flexicurity (την οποία εφάρμοσε με θαυμαστό τρόπο στους Ινδούς φιλοξενούμενούς του) έπεισαν τον πρωθυπουργό να του εμπιστευθεί μια θέση στο ευρωψηφοδέλτιο.
9. Γ. Σαννιδάς, εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Ο πρωθυπουργός θέλοντας να τιμήσει την ακέραιη στάση του σε όλες τις υποθέσεις διαφθοράς που εξετάζει αλλά και την αχρωμάτιστη συμπεριφορά του τον συμπεριλαμβάνει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ.
10. Χρήστος Μαρκογιαννάκης, υγ. Δημόσιας Τάξης. Με τις Βρυξέλλες να αντιμετωπίζουν κινδύνους από τις πολλές διαδηλώσεις είναι μια μεγάλη ανάσα για όλη την Ευρώπη η παρουσία του εκεί σκέφτηκε ο πρόεδρος.
11. Μιχάλης Λιάπης, πρώην υπ. Πολιτισμού. 'Ενας bon viver στις Βρυξέλλες, επιτέλους ο κ. Λιάπης στο φυσικό του περιβάλλον, αρκετά τον κούρασα με τα τετριμμένα της χώρας είπε ο ξάδελφος.
12. Κυριάκος Μητσοτάκης, βουλευτής ΝΔ. Είναι αδερφός της Ντόρας και ξέρει κι από τηλεφωνικά κέντρα. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο; είπε αποστομωτικά στους παρευρισκόμενους.
13. Μοναχός Εφραίμ, σε μια περίοδο παγκόσμιας κρίσης στο χώρο του real estate εκείνος έδειξε το δρόμο και ο πρωθυπουργός δείχνει το σεβασμό του.
14. Φεβρωνία Πατριανάκου, Βουλευτής Επικρατείας-υπεύθυνη πολιτικού σχεδιασμού. Θα δόσει τη λύση στις δύσκολες ψηφοφορίες στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, έχει τον τρόπο της σκέφτηκε ο πρόεδρος
15. Γιώργος Αλογοσκούφης, πρώην υπουργός Οικονομίας. Η γνώση του σε ζητήματα αποτυχημένης οικονομικής διαχείρισης τον καθιστά απαραίτητο για το μέλλον της Ευρώπης. Ήρθε η ώρα όλη η Ευρώπη να μας έχει ως παράδειγμα είπε ο καταλληλότερος χαρούμενος που ο Καραγκούνης σκόραρε.
16. Ανδρέας Βγενόπουλος, μεγαλοεπιχειρηματίας με τα λεφτά άλλων. Τώρα που φεύγει από τον πολυ-μετοχικό με κάτι πρέπει να ασχολείται. Ξηγήθηκε με ΟΤΕ, Ολυμπιακή (με το αζημίωτο βέβαια) καιρός να του ξηγηθούμε κι εμείς, δικό μας παιδί είναι.
17. Γιάννης Κεφαλογιάννης, πρώην ειδικός σύμβουλος του πρωθυπουργού και καταδικασμένος για "κάλυψη" εμπόρων ναρκωτικών. Η στωικότητα με την οποία αντιμετώπισε την καταδίκη του, χωρίς να κάνει κανένα σχόλιο για το δικαστή, συγκίνησαν τον πρωθυπουργό
18. Γιώργος Καραγκούνης, ποδοσφαιριστής ΠΑΟ. Τον πρότεινε ο Πρέντυ, και ό,τι μου προτείνει φαίνεται σωστό, είναι και ψυχάρα βάζελος μέχρι το κόκαλο, έβαλε και γκολάρα με τον ΠΑΟΚ μη σου πω ότι έπρεπε να τον έχω επικεφαλή
19. Λάκης Λαζόπουλος, ηθοποιός. Τον πάω, με πάει, γιατί να το κρύψουμε λοιπόν. Θα τον στείλω να στήσει το τσαντήρι του στην Grand Place να μου φτιάξει το προφίλ μονολογούσε ο πρόεδρος.
20. Γιάννης Πρετεντέρης, δημοσιογράφος. Ο μοναδικός που με έχει στηρίξει με τέτοια συνέπεια, πρέπει να βγάλω την υποχρέωση εξομολογήθηκε στον ίδιο ο πρωθυπουργός και το μάθαμε κι εμείς από το αντίστοιχο ρεπορτάζ του Mega.
21.
22.

Τις 2 τελευταίες θέσεις τις άφησε κενές, που να τρέχεις τώρα...
ttassos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά