Σάββατο 30 Μαΐου 2009

Τέλος στον βρώμικο πόλεμο του συγκροτήματος!

Διαβάζουμε στο σημερινό ΒΗΜΑ:
Ελαφρύ εκνευρισμό προκάλεσε στο ΠαΣοΚ η μέτρηση της Κάπα Research που δημοσιεύθηκε χθες στο «Βήμα» για τις επιδόσεις των πολιτικών αρχηγών στο ντιμπέιτ. Κάποιοι συνεργάτες του προέδρου του κόμματος έδειξαν με τη συμπεριφορά τους ότι δεν θα ήταν ικανοποιημένοι παρά μόνο με ένα σταλινικό ποσοστό ικανοποίησης για την πολιτική παρουσία του κ. Παπανδρέου, έστω και αν ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ κατά γενική ομολογία (αλλά και όπως έδειξε η έρευνα) βαθμολογήθηκε από τους τηλεθεατές καλύτερα από άλλες φορές. Ορισμένα στελέχη του κόμματος θα πρέπει να υποτιμούν λιγότερο τον εαυτό τους, αφού είναι βέβαιο ότι μπορούν να προσφέρουν στο Κίνημα αναλύσεις περισσότερο οξυδερκείς και εισηγήσεις περισσότερο χρήσιμες έτσι ώστε να επιτευχθεί στις εκλογές το μέγιστο και όχι το ελάχιστο ποσοστό διαφοράς από τη ΝΔ.

Δεν είναι όμως μόνο οι παπανδρεϊκοί που ενοχλήθηκαν. Για παράδειγμα, ο «φλασάτος» κ. Α. Λοβέρδος έσπευσε να δηλώσει σε τηλεοπτική εκπομπή ότι η έρευνα διενεργήθηκε μέσω του Διαδικτύου(!). Πώς έκανε ο Ανδρέας αυτό το λάθος; Υπάρχουν πολλές ερμηνείες. Δεν μπορώ όμως επ΄ ουδενί να πιστέψω τους κακεντρεχείς που ισχυρίζονται ότι ο σκιώδης επί των Εξωτερικών του ΠαΣοΚ έχει θορυβηθεί που οι «παπανδρεϊκοί» δεν τον έχουν αξιοποιήσει σχεδόν καθόλου στην προεκλογική περίοδο και σπεύδει τώρα να τους... «εξευμενίσει» με κάθε τρόπο.

Όσογια τον ισχυρισμό που εμφανίστηκε σε τρίτης ποιότητας πειρατικά ιστολόγια ότι δήθεν η έρευνα αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του «Βήματος» προτού αρχίσει το ντιμπέιτ, προφανώς οφείλεται σε ανοησία συντακτών-Κλουζό άπειρων περί τα τεχνικά και αφελών περί τα πολιτικά. Οι σελίδες ασφαλώς ετοιμάστηκαν νωρίτερα έτσι ώστε η δημοσιοποίησή τους να γίνει χωρίς καθυστέρηση αμέσως μετά την ολοκλήρωση της έρευνας.
ΒΗΜΑτοδότης

Σχόλιο:Αν αυτή είναι η καλύτερη δικαιολογία Ψυχάρη-Πρετεντέρη για τη δημοσκόπηση μαϊμού , τότε καλά και άγια έκανε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και απέσυρε τη συνέντευξη.
Προσέξτε τη τελευταία παράγραφο ,πόσο τους πονάει η επιτυχία των blogs.Οι δεινόσαυροι δεν έχουν καταλάβει ακόμη τίποτα.
Πάντως αυτό που δεν τόλμησε να κάνει ο συμβιβασμένος και κουρασμένος Καραμανλής με τους νταβατζήδες το έκανε ο Παπανδρέου. Εάν πέσει γραμμή από την Ιπποκράτους το καθημερινό Βήμα δεν θα πουλάει ούτε 2.000 φύλλα! Το εβδομαδιαίο θα υποστεί ακόμα μεγαλύτερη ζημιά.

4 σχόλια:

  1. Μπράβο Γιώργο ...
    ΠΑΣΟΚ και με τα δύο χέρια
    ΟΧΙ στους νταβατζήδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μποϊκοτάζ από σήμερα: http://aratepylas.blogspot.com/2009/05/blog-post_30.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να καταλαβουμε κι εμεις θα αλλαξετε νταβαντζηδες; γιατι δικοι σας ειναι Τουλαχιστον οταν σας αρεσουν τα σχολια τους Μεχρι χθες δεν ειδα να τους αμφισβητητε Μηπως βρηκατε πιο Βαρβατους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Tου συγκροτήματος"; Όχι μόνο του "Βήματος"; Δηλαδή και των "Νέων"; Της εφημερίδας που (όσο κι αν προσπαθούν "Έθνος" και "Ελευθεροτυπία") κρατάει τα σκήπτρα της Πασοκοφροσύνης; Ή μήπως χάλασαν και τα "Νέα" επειδή στη στήλη του ο Λευτέρης Παπαδόπουλος γράφει ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πρέπει να ντρέπονται για το κατάντημα της χώρας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά