Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

"Ο καταληλότερος"


Τι νόημα έχει η μέτρηση των γκάλοπ για την καταλληλότητα στην πρωθυπουργία, όταν πρόκειται για τις ευρωεκλογές; Τι σκοπό εξυπηρετεί, αν όχι να στηριχτεί ο Κ. Καραμανλής, διότι είναι το μοναδικό εύρημα στο οποίο έχει προβάδισμα, επειδή ακριβώς είναι ακόμη πρωθυπουργός και για κανέναν άλλο λόγο;

Ο πρόεδρος της ΝΔ έχει επικεντρώσει την πρεκλογική του εκστρατεία για την ευρωκάλπη στην επίθεσή του στον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, λες και ψηφίζουμε... «πρωθυπουργό» της Ευρώπης! Ερχεται και λέει στους ψηφοφόρους... επιλέξτε «εμένα ή τον Γιώργο». Είναι παραδοξο, αλλά να που συμβαίνει.
Η απάντηση είναι απλή και πατάει στα γκάλοπ. Οι γαλάζιοι πρέπει από κάπου να πιαστούν και το τελευταίο που τους απέμεινε, είναι η διαφορά του πρωθυπουργού μιας κυβέρνησης σκανδάλων, ακρίβειας και ρουσφετιών από τον ΓΑΠ.
Αξιοποιώντας τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων, βγαίνει στο μπαλκόνι. Δίπλα του επιμένουν να στέκονται οι δημοσκόποι, οι οποίοι συνεχίζουν να μετρούν την... καταλληλότητα για τις ευρωεκλογές! Βέβαια, οι άνθρωποι επαγγελματίες είναι, γνωρίζουν ότι μία τέτοια μέτρηση είναι άνευ αξίας σε αυτές τις κάλπες, εφόσον δεν έχουμε βουλευτικές εκλογές, αλλά το κάνουν. Προφανώς, γιατί την παραγγέλνουν οι πελάτες τους, οι οποίοι πρόσκεινται στη ΝΔ για πολλούς λόγους, μεταξύ αυτών και οι καλές μπίζνες.
Και μη ρωτήσετε ποιοι είναι οι πελάτες; Δεν χρειάζεται απάντηση...
goreport.blogspot.com

7 σχόλια:

  1. Αυτή την ερώτηση στα γκαλοπ δεν μπορώ να την καταλάβω. Πως μπορεί να γίνει σύγκριση για το ποιός είναι καταλληλότερος πρωθυπουργός την στιγμή που ο Παπανδρέου δεν ήταν πρωθυπουργός. Σαν να λέμε καταλληλότερος υπουργός εξωτερικών είναι ο Παπανδρέου σε σύγκριση με τον Καραμανλή. Ήταν ποτέ για να συγκριθεί; Ας συγκριθεί με τους προηγούμενους πρωθυπουργούς να δούμε τι πάτο θα πιάσει
    Δεν το καταλαβαίνω...... Παίζουν με την νοημοσύνη μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ του τυπου ψηφιζουμε Γιωργο για να δουμε τι θα κανει Ειναι σαν να περιμενουμε απο παιδακι εξαχρονο να ασχοληθει με αλγευρα βεβαια υπαρχουν και παιδια διανοιες Δε νομιζω οτι πιστευετε κατι τετοιο για το μικρο ΓΙΩΡΓΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπράβο ΔΕΞΙΕ με τέτοιες θέσεις και τέτοια επιχειρήματα καλά μας κάνει ο Μπούλης και μας βάζει δάκτυλο από κάτι σαν εσένα υποφέρουν και οι υπόλοιποι... στις 8 Ιούνη που θα είσαι να σου στείλω τα κόλλυβα εκ μέρους του "μικρού ΓΙΩΡΓΑΚΗ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατι θα του κανετε και μνημοσυνο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγνώμη για την παράληψη να ζήσετε να τον θυμάστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα σε περιμένω στο φιλόξενο blog στις 8 Ιούνη για σχόλια...
    αλλά εσείς οι δεξιοί είσαστε πάντα χέστηδες και θα κρυφτείτε γιατί με τις μακακίες που έχετε κάνει όταν σύντομα αλλάξουν τα πράγματα θα πρέπει να χτίσουμε νέες φυλακές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΟΔΕΥΙΚΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΨΗΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥ ΕΠΑΡΑΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ;ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΕ ΟΤΙ Η ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΕΣ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΕΔΡΕΩΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ 74΄ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά