Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Τόνια Αντωνίου: Να παραιτηθεί ο Πρόεδρος της ΛΑΡΚΟ

Την παραίτηση του Προέδρου της ΛΑΡΚΟ κ. Θ. Σκρέκα ζήτησε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Τόνια Αντωνίου που παρευρέθηκε σήμερα και μίλησε στην εκδήλωση διαμαρτυρίας που οργανώθηκε από το Σωματείο των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ στο χώρο της επιχείρησης.



Η κ. Αντωνίου αφού εξέφρασε στους εργαζομένους τα συλλυπητήριά της για τον άδικο χαμό του συναδέλφου τους, καταλόγισε για μία ακόμα φορά ευθύνες στη διοίκηση της εταιρείας και την κυβέρνηση για την έλλειψη συνθηκών ασφάλειας των εργαζομένων στο χώρο της επιχείρησης, παρά τις συνεχείς παρεμβάσεις που έχουν γίνει και προς τη διοίκηση και προς την κυβέρνηση μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Η βουλευτής επισήμανε, μεταξύ άλλων, ότι μετά από τα σκάνδαλα και τη λεηλασία της ΛΑΡΚΟ, η πολιτική της απαξίωσης της επιχείρησης προκειμένου να πουληθεί έχει δύο χαρακτηριστικά: από τη μια πλευρά είναι η αδιαφορία ακόμη και για τη ζωή των εργαζομένων και από την άλλη τα προνόμια και οι υψηλές αποδοχές για τα golden boys. Είναι μια πολιτική θανατηφόρα και εγκληματική και για τη ΛΑΡΚΟ και για τους εργαζόμενους, με ηθικούς αυτουργούς τη διοίκηση και την κυβέρνηση.

Τέλος, η κ. Αντωνίου επανέλαβε για μια ακόμη φορά τη δέσμευση του ΠΑΣΟΚ για το δημόσιο χαρακτήρα της επιχείρησης.


Η Πελασγία από ψηλά