Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Άσε μας ρε κουμπάρε ...


"Η Ελλάδα χρειάζεται νέα αυτοπεποίθηση, ανατρεπτικό πνεύμα και πίστη στο όραμα του αύριο. Χρειάζεται ουσιαστικά νέα πολιτική νοοτροπία σαν αυτή που εξέπεμψε ο Κώστας Καραμανλής το 1997 και το 2004 και έχει τη δύναμη να εκπέμψει και τώρα"!

Το παραπάνω ανήκει στον Ευριπίδη Στυλιανίδη. Ο οποίος, ως κουμπάρος του Κώστα Καραμανλή, είναι λογικό να τον στηρίζει, χώρια που του οφείλει και την πολιτική του ανέλιξη.

Όμως, όταν ανοίγουμε το στόμα μας πρέπει να προσέχουμε τι εκστομίζουμε!
Εδώ ο Κώστας Καραμανλής δεν έχει τη δύναμη ούτε να αντιδράσει στις εξελίξεις, θα έχει τη δύναμη να "εκπέμψει νέα πολιτική νοοτροπία"; Ή μήπως τόσα χρόνια έδωσε δείγμα νέας πολιτικής νοοτροπίας, πέρα από φραστικούς λεονταρισμούς και θεωρητικολογίες;


Ή αποκομμένος από την κοινωνία είναι ο Στυλιανίδης και δεν ακούει τι λέγεται, ή τυφλωμένος από την ιδιοτελή του στάση απέναντι στον κουμπάρο του. Όμως, η κοινή λογική και η σοβαρότητα δεν πρέπει να εκλείπουν, ειδάλλως ελλοχεύει ο κίνδυνος της γελοιοποίησης...
dimolog.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά