Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Πολιτικός πολιτισμός


Βασίλη ,
Βρισκόμαστε ελάχιστες ημέρες, πριν την ολοκλήρωση αυτού του προεκλογικού αγώνα.

Θέλω να ξέρεις, ότι αισθανόμαστε πραγματικά υπερήφανοι που καταφέραμε να διανύσουμε όλη αυτή την περίοδο έχοντας τηρήσει πλήρως και τις αρχές και τις αξίες μας. Κάναμε ένα προεκλογικό πολιτικό αγώνα πολιτισμένο, με μοναδικό μας στόχο να ενημερώσουμε τους Έλληνες πολίτες για τις θέσεις μας και να κερδίσουμε μ’ αυτόν τον τρόπο την εμπιστοσύνη τους. Χωρίς ούτε μία στιγμή να υποκύψουμε, να παρασυρθούμε και να παρακολουθήσουμε την αντίπαλη παράταξη.

Θέλω επίσης να γνωρίζεις, ότι έχουμε πλήρη επίγνωση ότι τίποτε δεν έχει κριθεί ακόμη. Δεν έχουν τελειώσει οι εκλογές. Οι εκλογές θα τελειώσουν όταν κλείσουν οι κάλπες, και γι' αυτό θέλω να σε παρακαλέσω θερμά να βοηθήσεις, αυτές τις τελευταίες μέρες, ώστε να φέρουμε κοντά μας όλους τους Έλληνες. Για να γεννηθεί μια νέα ενότητα των Ελλήνων.

Για μας δεν υπάρχουν ούτε γαλάζιοι, ούτε πράσινοι, ούτε κόκκινοι πολίτες. Τους θέλουμε όλους κοντά μας. Γιατί αγωνιζόμαστε για όλους τους Έλληνες. Γι αυτό δεσμευόμαστε να χτίσουμε είναι ένα κράτος δικαίου. Ένα κράτος που θα λειτουργεί με κανόνες, που θα υπηρετεί όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα από τις πεποιθήσεις τους, το εισόδημά τους ή τον τόπο καταγωγής τους. Χωρίς διαχωρισμούς και αποκλεισμούς.

Προσδοκούμε να κάνουμε υπερήφανους ακόμη και εκείνους που δε θα μας ψηφίσουν. Και θα τους κάνουμε υπερήφανους και χάρη στη δική σου βοήθεια.

Είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε. Το έχει ανάγκη ο τόπος.

Γιάννης Ραγκούσης

Γραμματέας Εθνικού Συμβουλίου,
Επικεφαλής του Ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.

2 σχόλια:

  1. 1) Τον Γ. Ραγκούση δεν τον θεωρώ και καμιά σπουδαία πολιτική προσωπικότητα. Είναι πρώτος στο Επικρατείας, επειδή ο Γιώργος έφαγε χυλόπιτες από τον Κ. Γαβρά, τον Λ. Παπαδήμο και επειδή δεν ενέδωσε στην απαίτηση του Σημίτη.
    2) Μερικές φορές έχω επικρίνει το blog, όταν νομίζω ότι κατεβαίνει επίπεδο (κι άλλες, το περνάω στο "ντούκου").
    3) Με τα δεδομένα αυτά, αισθάνομαι ότι οφείλω ένα μπράβο και στο blog (επειδή δικαιώνεται) και στον Ραγκούση, για κάποια πράγματα που λέει (και που βεβαίως θα τα αποθηκεύσω για να επικαλούμαι, όταν όλοι θα βλέπουμε να μην τηρούνται).
    4) Είμαι περίεργος να μάθω τί λένε τώρα ορισμένα "τοπ" στελέχη του ΠΑΣΟΚ και σε επίπεδο Πελασγίας και σε επίπεδο Φθιώτιδας, που έσταζαν χολή και μίσος για το blog και τον διαχειριστή του. Δεν θα βρούν το θάρρος να ψελλίσουν ούτε μια συγγνώμη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ BLOG ΤΗΣ ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ...Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΕΣ...ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΙΜΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά