Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Τόνια Αντωνίου : Προκαλούν με τη στάση τους


Σε σχέση με την αύξηση από σήμερα της τιμής των διοδίων από την Αθήνα στη Λαμία η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Τόνια Αντωνίου δήλωσε:



«Η κυβέρνηση ακόμα και την ώρα που φεύγει προκαλεί με τη στάση της. Άλλα έλεγε και άλλα κάνει. Ο κύριος Σουφλιάς είχε δεσμευτεί, απαντώντας σε σχετική ερώτησή μου, αλλά και με δημόσιες δηλώσεις του, ότι δεν πρόκειται να επιβληθούν νέα διόδια πριν από την ολοκλήρωση του έργου του αυτοκινητόδρομου της ΠΑΘΕ και πριν από την κατασκευή του ολοκληρωμένου, σύγχρονου και ασφαλούς παράπλευρου οδικού δικτύου και των απαραίτητων κόμβων.

Αυτή τη στιγμή όμως βλέπουμε να κατασκευάζεται ένας κλειστός αυτοκινητόδρομος χωρίς τα απαραίτητα έργα ολοκλήρωσης του οδικού δικτύου και χωρίς αντιπλημμυρική προστασία, ενώ λίγες μέρες πριν από τις εκλογές αυξάνονται πάνω από 4 ευρώ τα διόδια για τη διαδρομή μεταξύ Αθήνας και Λαμίας, τη στιγμή που οι οδηγοί συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται, αφού ούτε κόμβοι υπάρχουν, ούτε παράπλευρο δίκτυο και ούτε καν έχουν ολοκληρωθεί τα έργα βελτίωσης του ασφαλτοτάπητα.

Το συμπέρασμα είναι ότι χωρίς να ολοκληρώσουν τα έργα ζητάνε και τα ρέστα από τους πολίτες»

Πρόγραμμα προεκλογικής δραστηριότητας, Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009



Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου, η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Τόνια Αντωνίου θα μιλήσει στην Αταλάντη στο καφενείο του κ. Τσατσαρώνη, στις 8.30μμ

Η Πελασγία από ψηλά