Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Δημοσκόπηση


Σήμερα  αφαιρώ τη δημοσκόπηση για τον αρχηγό της Ν.Δ.
Όπως βλέπετε η διαφορά είναι  μεγάλη υπέρ του Σαμαρά.
Μένει να δούμε αν θα επαληθευθεί τη Κυριακή.


5 σχόλια:

  1. Καλώ όσους από αυτούς που πήραν μέρος σ΄αυτή τη δημοσκόπηση και είναι μέλη ή φίλα προσκείμενοι στην Νέα Δημοκρατία, να εκφράσουν την επιθυμία τους και στην κάλπη την Κυριακή 29-11-2009 από τις 07:00 έως 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, του δήμου Πελασγίας.
    Όλοι μαζί να αλλάξουμε την Νέα Δημοκρατία. Όλοι μαζί να στηρίξουμε Αντώνη Σαμαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΑΔΥΝΑΜΗ ΤΗ ΝΔ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρός woman:Όλοι οι αυτουργοί της συντριβής μας στις 4 Οκτωβρίου θα είναι μαζεμένοι απόψε στην πλατεία Κοτζιά :Ντόρα, Σουφλιάς, Κεφαλογιάννης, Βαρβιτσιώτης, Μεϊμαράκης, Παυλόπουλος, Βουλγαράκης, Παπαθανασίου, Πολύδωρας, Κακλαμάνης, Φάνη Πάλλη, Δούκας, Κιλτίδης, Μαρκογιαννάκης, Μαγγίνας, Κοντός, Καλατζάκου, Κασσίμης και ούτω καθεξής.Στο πλευρό της αυτοκράτειρας Θεοδώρας και τιμής ένεκεν για τη συνεισφορά τους στον αγώνα κατά του Κώστα Καραμανλή θα παρευρίσκονται και ο Χατζηνικολάου, ο Ρίζος, ο Πρετεντέρης, ο Πασαλάρης, η Τρέμη και ο Ευαγγελάτος.Το σύστημα που τάχα πολεμάει την Ντορούλα.
    Αυτοί να κερδίσουν το ΠΑΣΟΚ ; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητή woman.
    Ο Βασίλης έχει λόγο μόνο να σας ενημερώνει και φυσικά δεν έχει κρύψει ποτέ την ιδεολογία του.
    Φυσικά αν πρόσεχες καλύτερα θα έβλεπες ότι έχω προβλήματα και με τους "δικούς μου".
    Για τη δημοσκόπηση στο blog έχω πει πολλές φορές ότι δεν πυροβολούμε τον ταχυδρόμο που μας φέρνει μια κακιά είδηση.
    Τον Αντώνη Σαμαρά έτυχε να τον γνωρίσω στη Λάρισα σαν αρχηγό της ΠΟΛΑΝ σε δύσκολες γι αυτόν ώρες(περίμενε στο αεροδρόμιο και έμαθε ότι του είχαν σπάσει τα γραφεία σε μερικές πόλεις)μου φάνηκε ένας ευγενής πολιτικός ,άκουσε με προσοχή τις αντίθετες απόψεις μου και μου φάνηκε ότι μερικές τις συμμερίστηκε κιόλας.
    Τη Ντόρα την γνωρίζω όπως όλοι μας ,και χωρίς να θέλω να επηρεάσω κανέναν , νομίζω ότι βγάζει κάτι ψεύτικο που με ενοχλεί.
    Φυσικά τη Κυριακή εσείς θα εκλέξετε τον νέο αρχηγό σας.
    Εγώ το μόνο που μπορώ να πω είναι να εκλεγεί ο καλύτερος , αυτός που θα μπορέσει να βάλει ένα λιθαράκι στη πρόοδο αυτής της καταταλαιπωρημένης χώρας.
    Καλό βόλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο, δεν μπορεί να βάλει το μυαλουδάκι του να δουλέψει λίγο παραπάνω ο λιγότερο σκεπτόμενος και ο λιγότερο ενημερωμένος νεοδημοκράτης;;;
    Δεν του έκανε εντύπωση, δεν αναρωτήθηκε, γιατί αυτή η υποκρίτρια δεν εμφάνισε καθόλου τον "μπαμπά της", έστω και για μια μικρή "δηλωσούλα"; Καθ΄όλη τη διάρκεια της προεκλογικής της πορείας!
    Δεν μπόρεσε να σκεφτεί κανείς τους, γιατί τέτοιος "φόβος" μήπως και ξεφύγει καμιά, έστω και "καλημέρα" προς τους δημοσιογράφους από τον "επίτιμο"; (δεν γράφω το όνομά του γιατί αρκετά προβλήματα έχει το PC μου, μην καταρεύσει και τελείως!!!).
    Πάντα ο "επίτιμος" έκανε δηλώσεις για πολύ σοβαρά θέματα, γιατί τόσο απαξίωση και στον "ίδιο" αλλά και στο "όνομα"; Μόνο "μπούργκα" δεν του φόρεσαν να κυκλοφορεί! Τέτοιο "θάψιμο" παιδιού σε πατέρα δεν έχω ξαναδεί στην μέχρι τώρα ζωή μου! Μήπως δεν είναι κόρη του;;; Αλλά και πάλι, "φτυστή" ο πατέρα της είναι με μακριά μαλλιά, στο μόνο που δεν του μοιάζει στην υποκρισία τον έχει περάσει "έτη φωτός" μπροστά. Και κάτι τελευταίο ας πάψουν να γράφουν και να λένε ότι το Πασόκ θέλει τον Σαμαρά, τη ντορούλα θέλει αυτή είναι "αμαρτωλή", Τι θα προβάλει εναντίον του Σαμαρά το Πασόκ "το ότι έφυγε κάποτε από την ΝΔ";;; Ενώ για την ντορούλα έχει υλικό ουκ ολίγο, αν κάνει και ανοίγει κανένας φάκελος Siemens ουέ και αλοίμονο!!! Τότε θα ξαναθυμηθούμε τον Καραμανλή που έλεγε - Στο κόμμα της ΝΔ δεν έχουν εισρεύσει χρήματα από την Siemens. Σε τσέπες Νεοδημοκρατών όμως δεν "βαζει το χέρι του στο Ευαγγέλιο", φοβάτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά