Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Το αστείρευτο χιούμορ του Κωστάκη.


Όποιος δεν βοηθήσει στην ενότητα της ΝΔ θα έχει να κάνει με μένα. Είπε ο ξεκούραστος.

Ήταν η ατάκα με την οποία αναδείχτηκε το αστείρευτο χιούμορ του Κωστάκη.
Όλη η Ελλάδα από άκρη σε άκρη πέθανε από τα γέλια.

Το πιόνι μιας παρέας, ο άνθρωπος που άφηνε άλλους να κυβερνούν αντί αυτού, ο κουρασμένος που δεν μπορούσε να αντιληφθεί την πραγματικότητα, θα γίνει το φόβητρο.

Κάτι σαν τα σκιάχτρα που βάζουν στα χωράφια. Και τα πουλιά αντί να τρομάξουν κάθονται πάνω τους και λιάζονται.

Είναι και το άλλο. Μέχρι να καταλάβει ο ξεκούραστος ότι απειλείται η ενότητα της ΝΔ, το κόμμα θα έχει γίνει ήδη χίλια κομμάτια.

Από κοντά διαπίστωσαν οι πολίτες τι είναι αυτό που πραγματικά ενδιέφερε τον ξεκούραστο όταν ήταν πρωθυπουργός. Τις μέρες που ήταν στα χωριά της Ηπείρου ασχολήθηκε με τις δοκιμές των φαγητών, τις συζητήσεις για τα αθλητικά και η μόνη ενημέρωση που ήθελε να έχει ήταν για τον Παναθηναϊκό.

Για την πολιτική και το κόμμα του πλήρης αδιαφορία. Ακριβώς όπως και τα προηγούμενα 5,5 χρόνια. Μόνο που σε αυτά τα χρόνια πιστεύαμε ότι στα χέρια του κράταγε και τις τύχες της Ελλάδας. Ενώ αυτός κράταγε την κονσόλα του play station.

Έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι για τα σκάνδαλα της ΝΔ δεν κατάλαβε τίποτα. Ο Τεν Κάτε στις δηλώσεις του δεν είχε αναφέρει τίποτα για αυτά τα σκάνδαλα.

Πέρασε ο πρώτος μήνας της αντιεξουσιαστικής διακυβέρνησης. Η πρώτη γεύση είναι ότι το πάλεψαν επικοινωνιακά και πάτωσαν ουσιαστικά.

Έτοιμος να συνεργαστεί με τον Σαμαρά αν εκλεγεί πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε ο Κυριάκος της οικογένειας. Η Ντόρα το ξέρει; Ο μπαμπάς;

Μου φαίνεται ότι αυτές οι κομματικές εκλογές θα διαλύσουν οικογένειες

Τελικά η πολιτική πορεία του Σαμαρά είναι άμεσα συνδεδεμένη με το Μητσοτακαίϊκο. Την πρώτη φορά, ρίχνοντας την κυβέρνηση της ΝΔ, απάλλαξε την ΝΔ από την αρχηγία του Μητσοτάκη. Τώρα καλείται να αποτρέψει την Ντόρα από την αρχηγία στη ΝΔ. Ο Σαμαράς θα ήταν ανύπαρκτος χωρίς την αγία οικογένεια.

Και πόσο ελκυστικός θα μπορούσε να  είναι ένας πολιτικός που θέλει να πολιτευθεί με την πολιτική της δεκαετίας του ΄80 και με τα δάκρυα του Καραμανλή.

Η Ντόρα είπε ότι δεν θα παίξει τις κουμπάρες. Έχει φροντίσει ο μπαμπάς με τις κουμπαριές.

Λαγός έχει χαρακτηριστεί ο Μεϊμαράκης. Μόνο που κάποιες φορές κουνάει την φτέρη περισσότερο από όσο πρέπει και τον καταλαβαίνουν.

Οι υποψήφιοι για την προεδρία της ΝΔ συναγωνίζονται μεταξύ τους στο ποιος έχει κάνει το μεγαλύτερο κακό στο κόμμα. Για να επιλέξουν τελικά όχι τον καλύτερο αλλά τον λιγότερο κακό.

Ο αντιεξουσιαστής αποφάσισε να γίνει χρήσιμος. Θα μας ταράξει στους φόρους.
Μικρός Φωκίων-www.mediasoup.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά