Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Άρχισαν τα όργανα!!!


Την έντονη αντίδραση του γραμματέα της Ν.Ε. Φθιώτιδας του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε η αποκλειστική δήλωση στον FM-1 της Γεν. Γραμ. της Περιφέρειας Κατερίνας Διαμαντοπούλου ότι δεν θα αντιμετωπίσει προνομιακά κανέναν ούτε τη Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ και θα συναντηθεί όταν της ζητηθεί με τα θεσμικά όργανα όλων των κομμάτων.
Ο Διονύσης Δολιανίτης εγκάλεσε την κα Διαμαντόπουλου μέσα από το μικρόφωνο του FM-1 τονίζοντας ότι η διορισμένη από το ΠΑΣΟΚ Περιφερειάρχης έχει υποχρέωση να ενημερωθεί από την εκλεγμένη Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ που γνωρίζει πολύ καλά τα τοπικά προβλήματα και έχει θεσμικό ρόλο στην διαμόρφωση του πολιτικού πλαισίου άσκησης του κυβερνητικού έργου.
Αν η κα Διαμαντοπούλου έχει άλλη άποψη τότε να επαναπροσδιορίσει το ρόλο της τόνισε ο κος Δολιανίτης και κατέληξε λέγοντας ότι "η ΝΕ δεν πρόκειται να χαρίσει σε κανέναν τους αγώνες της για την επικράτηση του κόμματος στις εκλογές και δεν πρόκειται να υποβάλλει αίτημα ακρόασης από την Γενική Γραμ. της Περιφέρειας".
www.lamiafm1.gr
Σχόλιο : Όσοι είναι σχετικοί με τα κομματικά του ΠΑΣΟΚ  στη Φθιώτιδα ,αργά ή γρήγορα περίμεναν αυτή την εξέλιξη . Ποιος  θα επικρατήσει ; Όσοι γνωρίζουν τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ξέρουν ήδη το αποτέλεσμα .

5 σχόλια:

  1. Όταν ανεβεί ψηλά η μαϊμού, φαίνεται ο κώ..ς της.
    Νιόνιο το είπε για άλλη περίπτωση ο αείμνηστος Αντ. Δροσογιάννης.Μη το ξεχνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "η ΝΕ δεν πρόκειται να χαρίσει σε κανέναν τους αγώνες της για την επικράτηση του κόμματος στις εκλογές "
    ΚΑΠΗΛΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΠΑΣΟΚ
    Ποια ΝΕ ; Η ανύπαρκτη;Που οι αποφάσεις παίρνονται εν κρυπτό από 3 άτομα; Που οι αντίθετες φωνές χαρακτηρίζονται ως Βενιζελικές;Που στις εκλογές δίνει γραμμή υπέρ συγκεκριμένης υποψηφίου;
    Άντε να έλθουν οι εσωκομματικές εκλογές να καθαρίσει το τοπίο..ποτέ πια τα ίδια λάθη στη Φθιώτιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ 1950 ΑΥΤΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φυσικό ήταν κάποια στιγμή να αρχίσουν και τα παρατράγουδα... και που'σαι ακόμη... Εδώ που τα λέμε... το ΠΑΣΟΚ στη 2η τετραετία του επί αειμνήστου... δεν έδωσε "το λόγο στο λαό"... δια εκπροσώπων... η αρχή του Κακού για πολλά... η σπορά των εργατοπατέρων... και των επαγγελματιών συνδικαλιστών...οι οποίοι "περιφερόμενοι" συνεχώς στους ίδιους πολιτικούς και κοινωνικούς χώρους... αναπαράγουν τον παλαιοκομματισμό... και την λογική του "Μαυρογιαλούρου"... ΥΠΟΜΟΝΗ & ΕΠΙΜΟΝΗ όχι πισωγυρίσματα... !!! Ελπίδα... για κάτι καλύτερο... στο Νέο Έτος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΝΙΟΝΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΡΔΑ, ΣΚΛΙΑ, ΚΟΤΡΩΝΙΑ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Τ' ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΗΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΑΝ ΤΟ ΚΕΝΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΤΑΧΙΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά