Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

«Ετοιμάζουν εξόδιο ακολουθία του Καραμανλή»


Του έμειναν λίγοι...
Δρυός πεσούσης, πας ανήρ ξυλεύεται.
Η ρήση ταιριάζει διάνα στους βουλευτές της Ν.Δ. και τον τέως πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή, τον οποίο οι άλλοτε θερμοί χειροκροτητές του δεν έδειξαν ενδιαφέρον να υπερασπιστούν χθες, κατά τη συζήτηση της πρότασης για σύσταση εξεταστικής επιτροπής, που θα διερευνήσει το σκάνδαλο της Ζίμενς. Κι ας αποτέλεσε η ευχαριστήρια επιστολή του προς τον φυγόδικο «κύριο 2%» της Ζίμενς σημείο αναφοράς των ομιλητών του ΠΑΣΟΚ -με πρώτο τον εισηγητή του Π. Οικονόμου- και των άλλων κομμάτων. Μόνον τέσσερις βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης (Π. Παυλόπουλος, Γ. Βλάχος, Στ. Καλαφάτης, Α. Λυκουρέντζος) αισθάνθηκαν την ανάγκη να ...αντικρούσουν όσα του καταλόγιζαν. Δεν συγκινήθηκαν, μάλιστα, ούτε όταν ο Γ. Καρατζαφέρης, στην προσπάθειά του να πυροδοτήσει νέες εντάσεις στο εσωτερικό του κόμματός τους, υπαινίχθηκε συνωμοσία Σαμαρά-Παπανδρέου να «φάνε» Καραμανλή και οικογένεια Μητσοτάκη. «Ετοιμάζουν εξόδιο ακολουθία του Καραμανλή», φώναξε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, αλλά η αντίδραση ήταν περιορισμένη. Μάλιστα, ο Α. Λυκουρέντζος δεν περιορίστηκε στο να διαμαρτυρηθεί ακούγοντας την «κορώνα». Στρεφόμενος σε συναδέλφους του, μεταξύ των οποίων και πρώην υπουργοί, φώναξε: «Εσείς γιατί δεν αντιδράτε;».

ΝΤ.ΝΤ. 28 Ιαν Ελευθεροτυπία

2 σχόλια:

  1. ΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΓΡΙΟΦΟΡΟΛΟΓΗΘΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΣ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ; ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΥΓΙΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ,ΚΙ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ..!ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ,ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΗΣΤΟ-ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΙΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΡΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ 1/10 ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΣΟΥ..! ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΕΤΕ...ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕΤΡΑ -ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ [ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΚΙ ΟΧΙ ΤΡΑΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ] ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΧΑΑ ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΝΤΟΣ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ,ΚΙ ΑΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΟΥΛΙΑΣΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΩ,ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ,ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΥΔΩΤΟΥΣ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ!ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ,ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ,,,ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ , ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝΕ...ΠΑΡΤΕ ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΒΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. AYTA METPANE KI OXI ΤΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΡΠΑΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά