Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

15χρονο προσφυγόπουλο από το Αφγανιστάν το θύμα της τυφλής τρομοκρατικής επίθεσης

Τη λάθος ώρα στη λάθος στιγμή φαίνεται ότι βρέθηκε ο 15χρονος Αφγανός που έχασε τη ζωή του από έκρηξη βόμβας στα Πατήσια. Ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί έξω από κτίριο της Ελληνικής Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων στην οδό Ιακωβάτων στα Πατήσια. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η βόμβα είχε τοποθετηθεί από τρομοκράτες, ενώ της έκρηξης δεν είχε προηγηθεί προειδοποιητικό τηλεφώνημα.

Κοντά στο σημείο της έκρηξης μαζί με τον 15χρονο βρισκόταν η 45χρονη μητέρα του και η δεκάχρονη αδελφή του. Σύμφωνα με αυτόπτες το μικρό κορίτσι εντόπισε πρώτο τον σάκο, στον οποίο είχε τοποθετηθεί η βόμβα, και κάλεσε τον αδελφό του για να τον μεταφέρει.
Από την έκρηξη που ακολούθησε ο 15χρονος διαμελίστηκε, βρίσκοντας ακαριαία τον θάνατο. Η αδελφή του μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο Παίδων, ενώ ελαφρά τραύματα έφερε και η μητέρα, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής εξετάζουν τα θραύσματα του εκρηκτικού μηχανισμού που αναμένεται να τους δώσουν στοιχεία για την ταυτότητα της οργάνωσης που επιχείρησε το χτύπημα στην Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά