Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Ξεχαρβάλωμα...

Ο αναγνώστης Γ. Σ. βάζει τα πράγματα στη σωστή θέση τους: «Νομίζω ότι αδικείτε τον τέως πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή με το σχόλιό σας της 24ης του μηνός. Πιστεύω ότι ήταν απολύτως συνεπής με αυτό που είχε υποσχεθεί στις εκλογές του 2004: Την επανίδρυση του κράτους. Προϋπόθεση όμως για να επανιδρυθεί κάτι είναι προηγουμένως να έχει πλήρως ξεχαρβαλωθεί – οτιδήποτε άλλο λέγεται ανακαίνιση. Με την πολιτική του και την αδύναμη πρωθυπουργία του, ο κ. Καραμανλής μας έφερε πιο κοντά σε αυτό που όλοι ελπίζαμε ότι μια μέρα θα συμβεί: Οτι κάτι νομοτελειακό θα σαρώσει την πολιτική τάξη που μας έχει κάτσει στον σβέρκο. Δεν ξέρω αν το έκανε ηθελημένα ή άθελά του, πάντως μας έφερε πιο κοντά στο τέλος και, κατά συνέπεια, σε αλλαγές που ελπίζω ότι θα είναι προς το καλύτερο. Να είστε βέβαιος ότι αυτό μια μέρα η Ιστορία θα του το αναγνωρίσει».
Σ.Κασιμάτης-Καθημερινή

3 σχόλια:

  1. Αυτό που δεν μπορείτε να συγχωρήσετε στον Καραμανλή είναι ότι διαρκώς επιβεβαιώνεται.
    Προς το παρόν πληρώστε 5.000.000 € για γυάλισμα μαρμάρων στη Βουλή 700.000€ για μη κυβερνητικές οργανώσεις στο Κιριμπάτι(νησί κοντά στην Αυστραλία) και πανηγυρίστε για την μεγάλη μας επιτυχία στην Ευρώπη.
    Άλλωστε υπάρχει διαφορά στο να σε εκτελέσουν δια πυροβολισμού απ΄το να σε απαγχονίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΔΕΞΙΕ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΑΤΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΦΤΥΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΟΤΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ.ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΙΣΕ.ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΙΣ ΔΙΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρακαλώ τον κ.Διαχειριστή όπως έπραξε και στο παρελθόν να αφαιρέσει το εν λόγο σχόλιο όχι λόγω των εκφράσεων που χρησιμοποιούνται αλλά γιατί τα μαγαζιά που αναφέρει ο σχολιαστής έχουν τουλάχιστον σειρά.Κάτι που έχει εκλήψει από αυτήν την χώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά