Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Βατοπέδι (χωρίς Εφραίμ) στη Λαμία ;


Εξαντληθηκαν όλα τα φυλλα της εβδομαδιαιας αθηναικης πολιτικης εφημεριδας ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ οπου υπήρχε δημοσιευμα του δημοσιογραφου Γιαννη Ντασκα για βατοπεδινου τυπου σκανδαλο στην πολη της Λαμιας.
Ειδικοτερα συμφωνα με το δημοσιευμα η προηγουμενη κυβερνηση κατα σκανδαλωδη τροπο και παρακαμπτοντας κάθε προβλεπομενη διαδικασια ουσιαστικα χαρισε δημοσιο οικοπεδο στην πολη της Λαμιας στην ανωνυμη εταιρια ΔΕΣΦΑ που διαχειριζεται το φυσικο αεριο.
Όπως αναφέρει στο ρεπορταζ της η εφημεριδα ενώ η πραγματικη αξια του οικοπεδου αγγιζει το ένα εκατομμύριο ευρώ αυτό δοθηκε αντι ελαχιστου ποσου στην συγκεριμμενη εταιρια παρα τις αντιρρησεις της υπηρεσιας Λαμιας της Κτηματικης εταιριας του δημοσιου.
Τελος ο κ.Ντασκας καλει να δωσει εξηγησεις ως υπευθυνος Οικονομικου της Νεας Δημοκρατιας ,ο βουλευτης Φθιωτιδας Χρηστος Σταϊκουρας.
Ο τελευταιος επικοινωνησε μετα απο αναζητηση μας με τον FM-1 και δηλωσε οτι δεν γνωριζει το θεμα αλλα θα ζητησει ολο το σχετικο φακελο για να ενημερωθει.
www.lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά