Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Το αυριανό πρόγραμμα του κ. Πρωθυπουργού στη Λαμία

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ


Ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, θα επισκεφθεί αύριο, Πέμπτη 13 Μαΐου, τη Λαμία.
Ακολουθεί το πρόγραμμα της επίσκεψης του Πρωθυπουργού:

- 4.30 μ.μ.       Συνεδρίαση με ΟΚΕ Φθιώτιδας (Γραφεία Περιφέρειας, Υψηλάντου 1)
- 7.15 μ.μ.       Επίσκεψη στον χώρο της 44ης Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας

3 σχόλια:

  1. ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΡΙΟ, ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΑΥΑΓΗΜΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΟΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΜΕ ΜΟΧΘΟ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΠΑΣΧΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΟΒΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΤΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ!!!!ΑΙΣΧΟΣ!!!!
    ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!ΟΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΕΒΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΟΥΣΙΩΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΡΕ ΧΑΧΟΛΟΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΣΑΣ(ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ) ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ...ΑΝΤΕ ΠΑΙΞΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ
    ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΣΟ ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ!!!!ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ Η ΕΝΝΟΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΧΕ ΑΞΙΑ!!!!ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΡΗΜΑΔΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ!!!!!!ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΄΄ΕΦΑΓΑΝ΄΄ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ???????ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!????ΑΝ ΕΓΩ ΛΗΣΤΕΥΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑ ΤΩΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΞΩ( ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ)!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σεβαστείτε το ελεύθερο βήμα σχολιασμού και διαλόγου. Ανωνυμία δεν σημαίνει και ασυδοσία.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Σημείωση : Κάθε υβριστικό , προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο θα διαγράφεται...
Σχόλια με ονομαστικές αναφορές που περιέχουν ατεκμηρίωτες καταγγελίες θα διαγράφονται.
Απαντήσεις από τον διαχειριστή μόνο στα επώνυμα σχόλια.

Η Πελασγία από ψηλά